пʼятниця, 03 березня 2017 12:41

Гламурний гранж Парижа: дизайнер вразив модників зухвалими поєднаннями
17

Фото: vogue.ua

"Гламурний гранж" такими словами у світі моди описують нову колекцію дизайнера Олів'є Рустама бренду Balmain. У сезоні осінь-зима автор бачить дівчат у тваринних принтах, об'ємних речах та ботфортах.

Показ розділений на дві кольорові частини. Перша — відтінки бежевого та коричневого. На подіумі продемонстрували поєднання у стилі гранж з гламурним відголосом. Короткі шкіряні спідниці доповнили фактурними водолазками з вставками зі шкіри та сітки, є варіанти з футболками з розтягнутим горлом. Міні-сукні з відкритими плечима прикрасили бахромою, фотографіями тварин та золотими вставками. Також дизайнер пропонує звернути увагу на костюми з довгими спідницями, плаття довжини міді з сітки та варіанти зі шкіри на тонких брителях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конкурент бренду Chanel: бразильський дизайнер створив лялькові сукні на французький манер

Друга частина присвячена чорному кольору. На подіумі продемонстрували верхній одяг з коров'ячим принтом та приталені трикотажні вбрання з шкіряними вставками. Особливістю моделей стали геометричні вирізи на силуеті, металева фурнітура та тонкі різьблення на одязі.

На подіумі продефілювали Кендал Дженнер, Джіджі Хадід та українська модель Алла Костромічева.

Дизайнер Алессандро Мікеле представив на Тижні моди в Мілані нову осінньо-зимову колекцію. Назвав її "Сад алхіміка". Поєднав давньосхідні наряди з епохою рококо, при цьому не забув про 70-ті - ключовій стилістичній декаді в історії бренду Gucci.

Зараз ви читаєте новину «Гламурний гранж Парижа: дизайнер вразив модників зухвалими поєднаннями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути