Ексклюзиви
четвер, 23 лютого 2017 14:17

Тафта, жаккард, оксамит та шкіра: колекція бренду Gucci шокувала модників Мілану
16

Фото: vogue.ua

Дизайнер Алессандро Мікеле представив на Тижні моди в Мілані нову осінньо-зимову колекцію. Назвав її "Сад алхіміка". Поєднав давньосхідні наряди з епохою рококо, при цьому не забув про 70-ті - ключовій стилістичній декаді в історії бренду Gucci.

На подіумі моделі продемонстрували складносурядні образи з тафти, жаккарду, оксамиту та шкіри. Приталені сукні міді з мережива прикрасили строкатим квітковим принтом та об'ємними манжетами. Інші варіанти вбрання були не менш інтригуючими. Прямі силуети, схожі на китайські кімоно, доповнили малюнком піонів та яскравим оксамитовим поясом. Атласні вироби гармонізували з строгими манжетами та коміром, що прикрашені спіральним візерунком з каміння.

Всі образи колекції відрізняються один від одного. Насичені кольорами, складним кроєм та поєднанням фактур. Особливу увагу дизайнер приділив деталям, аксесуарам та взуттю.

Для нового сезону автор запропонував японські парасольки, авангардні шкіряні чокери з шипами, спортивні пов'язки та сережки для носу. У руках моделей були громіздкі валізи, клатчі з ланцюгами та класичні моделі бренду на дерев'яних ручках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкіряні корсети, шифонові сукні та глибокі декольте - дизайнерські моделі Gucci

"Я намагаюся слідувати своїм правилам, а не модним, - розповів за лаштунками Алессандро Мікеле. - Так, на подіумі глядачі побачать понад 120 образів, але це буде одна цілісна історія та для мене це важливо".

Для надання показу особливого ефекту, на подіумі був споруджений скляний коридор.

У новій весняно-літній колекції бренду Gucci представили колекцію аксесуарів. Акцент зробили на яскраві кольори та принти. Креативний директор Алессандро Мікеле називає свою нову роботу одним словом - фантасмагорія.

Зараз ви читаєте новину «Тафта, жаккард, оксамит та шкіра: колекція бренду Gucci шокувала модників Мілану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути