Ексклюзиви
вівторок, 04 жовтня 2016 17:33

Елегантність та краса: п'ять модних образів Кейт Міддлтон у Канаді
5

У герцогині Кембриджської та принца Вільяма завершився тур по Канаді. У підбірці ми пригадали найяскравіші вбрання Кейт Міддлтон в рамках закордонного вояжу.

Першим та одним з найяскравіших нарядів Кетрін стала сукня-футляр від улюбленого дизайнера Jenny Packham. Його герцогиня поєднала з капелюшком Lock & Co та нюдовими туфлями-човниками.

Автор: lady.tsn.ua
 

У другий день візиту Кетрін обрала вбрання бренду Alexander McQueen в біло-червоних кольорах. Вдало підібрала аксесуари: туфлі та клатч в тон до наряду. У цей день вони з принцом Вільямом побували у Ванкувері.

Автор: lady.tsn.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон вчить носити елегантні пальта

На третій день Кейт та Вільям навідалися до Будинку Уряду Британської Колумбії. Герцогиня з'явилася в ефектній сукні червоного кольору з відкритими плечима від марки Preen by Thornton Bregazzi.

Автор: lady.tsn.ua
 

Особливо розкішно Кетрін виглядала в четвертий день візиту, коли вони з чоловіком відвідали Університет Британської Колумбії. На ній була темно-зелена сукня від Dolce & Gabbana вартістю майже $ 2500 доларів, туфлі-човники від LK Bennett та традиційно маленький клатч.

Автор: lady.tsn.ua
 

На дитячому святі герцогиня з'явилася разом з дітьми - принцесою Шарлоттою та принцом Джорджем. Кетрін створила елегантний образ за допомогою сукні з колекції Chloe за $ 400.

Автор: lady.tsn.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Елегантність та краса: п'ять модних образів Кейт Міддлтон у Канаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути