вівторок, 16 липня 2019 16:42

Дизайнери показали, які кроп-топи у тренді
9

Автор: Вікторія Богдан
 

Кроп-топи будуть актуальні не тільки влітку, але навіть восени, взимку і навесні. Їх носять з різними речами - спідницею, джинсами, брюками, шортами, що дозволяє виглядати витончено або навіть зухвало.

Вибираємо забарвлення

Це можуть бути як однотонні, так і з яскравими візерунками, принтами. В даному варіанті, все залежить від ваших уподобань. Актуальними в цьому сезоні вважаються: оливковий, білий, ніжно-рожевий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінювалась мода на "ідеальне жіноче тіло" за останні 100 років

Популярні тканини

Це льон, бавовна, шифон. Для більшості дівчат найбільш важливий комфорт, особливо в літній період. Матеріал повинен не прилипати до тіла і довго прослужити.

Автор: Вікторія Богдан
 
Автор: Вікторія Богдан
 

З чим носити

Кроп-топи доповнюють абсолютно будь-який вид одягу. Вони гармонійно поєднуються з повсякденними луками, також додадуть родзинку образам вихідного дня. Більш актуальними варіантами сьогодні стане кроп-топ зі штаньми - кюлотами, шортами і жилеткою, а також з класичними штанами. В даних образах важливо показати жіночі форми і підкреслити красиві груди і руки.

Автор: Вікторія Богдан
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що носити у спеку: поради дизайнерів

Фасони топів

Дизайнерський креатив і політ фантазії спровокували появу сотень варіацій літніх топів. Багато стилістів рекомендують вибирати різнопланові, але однотонні топи.

Влітку будуть також популярні класичні моделі топів, крій з вирізом круглої форми і рюшами внизу. Класичні топи можуть бути як вільного крою, так і ті, що облягають. Стильний образ ви отримаєте з топом з коротким краєм. Такий кроп-топ добре сідає по фігурі, вигідно підкреслює талію.

Автор: Вікторія Богдан
 
Автор: Вікторія Богдан
 

Поради, як доглядати за топом з натуральних тканин:

"Льон - це матеріал, який не дуже вибагливий у носінні і пранні. Ми рекомендуємо використовувати ручне прання або ж прання на низьких оборотах в пральній машинці. Це максимум до 30 градусів і бажано, тільки машинну делікатну так як при ручному пранні можна порушити обмеження у 30 градусів, тим самим льон відреагує на підвищену температуру і може сісти", - діляться дизайнери Вікторія Богдан і Олександра Морік (VMMA).

Тренди в макіяжі, які диктували блогери в Instagram, вже застаріли у 2019-му. Цього літа з'явилися антитренди в макіяжі, та Gazeta.ua розповість, які саме.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнери показали, які кроп-топи у тренді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути