четвер, 03 вересня 2020 23:46

Дизайнер розповів, яке взуття буде в тренді восени

Дизайнер розповів, яке взуття буде в тренді восени
Раніше дизайнери під час приготування осінньо-зимових колекцій надавали перевагу чорним та сірим кольорам. Фото: pixabay

Український дизайнер Андре Тан поділився із українськими модницями фешн-порадами.

Він розповів, яке взуття буде актуальним восени 2020 року на сторінці в Instagram.

За його словами, в цьому сезоні квадратний носок вже не буде таким популярним, як у минулому. Натомість ботильйони з гострими носками додадуть актуальності аутфітам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який фасон спідниць буде модним восени

Раніше дизайнери під час приготування осінньо-зимових колекцій надавали перевагу чорним та сірим кольорам. Проте вони вже набридли усім і зараз у продажах з'явиться взуття із неординарними поєднаннями кольорів: шоколадний і фіолетовий, баклажанний і смарагдовий, синій і карамельний.

Варто придбати чоботи для верхової їзди, що мають потертості. Звернути увагу варто й на ботфорти і панчохи. Це стосується не лише лакованої шкіри, а й звичайної замші.

Взуття kitten heels буде актуальним до початку дощової погоди. Андре Тан зазначив, що ще у 50-х роках Одрі Хепберн зачарувала витонченими туфлями на підборах. Це гарно, жіночно, а головне – безпечно.

Головну палітру модних кольорів осені-2020 представили інститут кольору Pantone спільно з компанією Heuritech, яка спеціалізується на прогнозуванні модних трендів. Нове дослідження відрізняється від стандартних рейтингів Pantone.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнер розповів, яке взуття буде в тренді восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути