вівторок, 04 вересня 2018 14:12

Челсі і еспадрільї: взуття, яке повинне бути у кожного чоловіка

  Челсі - шкіряні черевики висотою до щиколотки, з тонкою підошвою, трохи загостреним і округленим носком. Характерне їх відмінність - вставки з гуми з боків, що йдуть від самого верху черевика майже до підошви. Фото: VivaVagina - LiveJournal
Челсі - шкіряні черевики висотою до щиколотки, з тонкою підошвою, трохи загостреним і округленим носком. Характерне їх відмінність - вставки з гуми з боків, що йдуть від самого верху черевика майже до підошви. Фото: VivaVagina - LiveJournal

У чоловіка повинні бути дорогий годинник, портфель і, звичайно ж, взуття. На це не слід економити. При правильному догляді якісна пара прослужить кілька років.

Редактор українського сайту elle.man Роман Тимофєєв розповідає про топ-5 популярного взуття, яке повинне бути у кожного чоловіка.

ТУФЛІ

Броги, оксфорди або дербі - хоча б одна з цих моделей (обов'язково чорного кольору) повинна бути у вашому гардеробі. Вони чудово поєднуються з класичними костюмами, але будуть доречні і в парі з джинсами або брюками чінос.

КРОСІВКИ

Для занять у спортзалі, вечірніх пробіжок і довгих піших прогулянок - сьогодні кросівки є практично у кожного. Якщо хочеться оригінальності, зверніть увагу на моделі з гучних колаборацій. Наприклад Yeezy Boost від Каньє Уеста або з переробленого пластику від Стелли Маккартні.

БІЛІ КЕДИ

Без них неможливо уявити гардероб сучасного чоловіка. Вибирайте моделі без надмірностей. Чим простіше - тим краще.

ЧЕЛСІ

Відсутність шнурків і високу халяву роблять зручні челсі головним героєм осінньо-зимово-весняного періоду.

ЕСПАДРІЛЬЇ

Еспадрільї - літнє взуття з парусини на плоскій мотузяною підошві. Незамінні в спеку і ідеально підходять для пляжу. Якщо еспадрільЇ з якихось причин здаються вам занадто екстравагантними, є кілька альтернатив: банальні в'єтнамки і модні Біркеншток. Ні в якому разі носити таке взуття з носками!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнери розповіли про п'ять найголовніших речей цієї осені

Nike випустив нове забарвлення кросівок Kyrie 4. Дизайн компанія присвятила фільму "Дядечко Дрю". На взутті поєднано чотири яскравих кольори. До жовтої основі бренд додав фіолетовий, червоний і оранжевий відтінки.

Зараз ви читаєте новину «Челсі і еспадрільї: взуття, яке повинне бути у кожного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути