неділя, 19 січня 2020 10:25

Ботфорти і піджак задом наперед: як освіжити вечірній образ
16

Яскравий піджак
Ботфорти з довгим піджаком не потреб\ують спідниці
Довге вечірнє плаття "заспокоїться" в комплекті з піджаком
Піджак і плаття-комбнація

Як одягнутися на вечірку чи урочистість, щоб виглядати гармонійно і без претензії: як дати друге дихання вечірній сукні, яку ви одягали лише раз у житті, а також, як креативно освіжити повсякденні речі – радить стиліст і фейн-блогер Олега Гілка.

"Увечері треба виглядати більш сексуально і розслаблено, ніж удень, і при цьому якось виділитися.

Маю чорну з пір'ям сукню, яку я одягала лише раз на презентацію. Відтоді я ще жодного разу її не одягала. Тому що вона дуже диктує свій настрій. Я замислилася, як її обіграти ще раз, як понизити градус урочистості. Я пропоную використовувати її з простим жакетом. З жакетом плаття виглядає зовсім по-новому: і урочисто, і просто, і функціонально. У сольному варіанті цього плаття ви можете вийти лише на якусь урочистість, а з жакетом уже можете піти і в музей, і в театр, і на презентацію чи в клуб. Функціональність сильно зростає. Не зайвим буде каблучок і гостроносе взуття", - радить фешн-блогерка.

Другий образ – з функціональним чорним комбінезоном на щодень.

"Одягаю його вдень з жакетом, светером, з кросівками. Щоб освіжити його на вечір, я додала червоні губи, зробила стрілки, одягнула яскраві бірюзові сережки. Поверх я одягнула червоне пальто. Образ був сексуальний. Зокрема і завдяки сполученню червоного з чорним. Чоловіки це люблять, особливо ввечері.

Ще одна класна ідея на вечір – використовувати жакети разом з ботфортами. Я маю подовжений жакет-плаття: він повністю перекриває коротку довжину. Якщо одягнути щільні колготки і ботфорти – виглядає дуже круто. Це стиль француженки – просто, зі смаком, жіночно і сексуально.

Ще один образ – звичайний сірий жакет із сукнею-комбінацією і високими чобітками. Цей образ дівочий і легкий.

Наступний образ – екстравагантний. До нас уже повертаються спідниці-пачки. Пропоную плаття-пачку одягати теж, як і першого разу, з жакетом. Так плаття поверне собі трендовість. Жакет робить свою справу" - каже стиліст.

Улюблений трюк Олени – одягати міні-спідниці поверх інших речей як баску.

"Зовсім недавно я одягала довге плаття-комбінацію з чорною міні-спідницею поверх нього. Додала до цього образу шкіряний берет. Виглядало круто й екстравагантно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Француженки люблять природність, скандинавки - затишок, американки - практичність: відмінності моди у світі

Незвично одягає Олена на вечір і звичайний брючний костюм: радить заправити піджак у брюки або ж одягнути його задом наперед.

"брючні костюми можуть бути як чорні і білі, так і в трендовому кораловому кольорі. Образ освіжать цікаві сумочки-клатчі, білі гудзики, кольє, сережки світлих кольорів. Так ваш звичайний робочий костюм перетвориться на дещо мега-стильне.

Якщо хочете вигуляти ввечері джинси, одягнуть до них нарядну блузку чи незвичний топ. У мене блуза – з корсетом і рукавами у вікторіанському стилі", - радить стиліст.

Відомий модний дім Великобританії Burberry оголосив, що припиняє використовувати натуральне хутро в своїх колекціях. Бренд також обіцяє переробляти невикористані вироби замість того, щоб спалювати їх.

Зараз ви читаєте новину «Ботфорти і піджак задом наперед: як освіжити вечірній образ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути