понеділок, 13 березня 2017 19:28

Барак Обама шокував Вашингтон модним образом у дизайнерських речах
3

Барак Обама у модному образі гуляв у Вашингтоні
Фото: dailymail.co.uk
Барак Обама у модному образі гуляв у Вашингтоні
Барак Обама у модному образі гуляв у Вашингтоні

Колишній президент США, 55-річний Барак Обама, вразив Вашингтон модним образом. Помічений у Національній галереї мистецтв, політик був у коричневій шкіряній куртці, темно-синіх джинсах та сірій сорочці поверх футболки. Одяг доповнив коричневими закритими черевиками від улюбленого дизайнера Allen Edmonds. З аксесуарів обрав темні окуляри.

Найдорожчим предметом гардероба виявилася куртка від Canali за $ 1800. Увесь образ обійшовся майже в $ 2500 — 67 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Барак Обама підкорив хвилі на курорті багатія Річарда Бренсона

Модний блогер Лукас Ермітейдж вже заявив, що тепер, покинувши пост президента, Обама цілком може зайняти іншу лідерську позицію - світової ікони стилю для чоловіків.

"Всі звикли бачити Обаму в костюмі, - каже Ермітейдж. - Але в одязі більш вільного стилю він виглядає нітрохи не гірше. Він вміє створити класичний, але в той же час сучасний образ, в якому виглядає природно. Всі предмети гардероба відмінно виглядають разом, і в той же час не помітно. Він цілком гідний бути об'єктом наслідування!"

Дочка Барака Обами, 18-річна Малія стажується у великій продюсерській компанії Харві Вайнштейна The Weinstein Company. Західному таблоїду TMZ стало відомо, що дівчина за 9 доларів за годину підробляє у відділі виробництва, де вона відбирає сценарії, які потім надійдуть в розробку.

Зараз ви читаєте новину «Барак Обама шокував Вашингтон модним образом у дизайнерських речах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути