четвер, 02 лютого 2017 15:41

18-річна донька Барака Обами заробляє 250 грн на годину

18-річна донька Барака Обами заробляє 250 грн на годину

Дочка Барака Обами, 18-річна Малія стажується у великій продюсерській компанії Харві Вайнштейна The Weinstein Company. Західному таблоїду TMZ стало відомо, що дівчина за 9 доларів за годину підробляє у відділі виробництва, де вона відбирає сценарії, які потім надійдуть в розробку.

Малія приступила до своїх обов'язків в понеділок, 30 січня, а до цього дівчина налагоджувала зв'язки на кінофестивалі Sundance. Повідомляється, що стажування дочки колишнього президента США буде тривати всю весну, а в разі успіху дівчина може отримати роботу в компанії.

Малія в минулому році підробляла асистентом на знімальному майданчику серіалу Лени Данем "Дівчатка" (Girls).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, чому дочка Обами пропустила його прощальну промову

Продюсерський центр The Weinstein Company щодня отримує величезну кількість сценаріїв від відомих і невідомих драматургів, однак лише мала частина робіт потім стає основою для фільму. Компанія Харві Вайнштейна є одним з найбільших гравців на американському ринку: саме там були спродюсовані фільми "Король говорить" (The King's Speech), "Джанго звільнений" (Django Unchained), " Розумник Уілл Хантінг" (Good Will Hunting) і багато інших.

Зараз ви читаєте новину «18-річна донька Барака Обами заробляє 250 грн на годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути