четвер, 01 вересня 2016 13:30

Акторки, моделі та блогери на Венеціанському кінофестивалі: сім зіркових образів
7

Фото: vogue.ua

На острові Лідо відкрився 73-й Венеціанський кінофестиваль. Червона доріжка зібрала найяскравіших зірок італійського кінематографа, гостей з Голлівуду та численних моделей.

Голлівудська акторка Емма Стоун вийшла на червону доріжку Венеціанського кінофестивалю в блискучій сукні Atelier Versace, створеному спеціально для неї. Здалеку створюється враження, що воно пропущено через офісний шредер та зшите з безлічі тонких смужок.

Автор: vogue.ua
 

Вибором свого вбрання багатьох здивувала італійська топ-модель Бьянка Балті. Вона з'явилася в жіночому тренчі місцевого мас-маркет бренду OVS. Наприкінці липня його команда оголосила про співпрацю з Жан-Полем Готьє. Балті як раз продемонструвала один з ключових образів цієї колекції. Вбрання модель доповнила розкішним кольє Chopard з великим смарагдом.

Автор: vogue.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ультрамодних образів Кайлі Дженнер

Угорська модель Барбара Палвін також підтримала в Венеції італійських дизайнерів. Її вибір припав на ніжну молочну сукню з рюшами Philosophy di Lorenzo Serafini.

Автор: vogue.ua
 
К'яра Мастрояні, член журі Венеціанського кінофестивалю в цьому році, в свою чергу підтримала метра італійської моди - Джорджіо Армані. Вона обрала костюм Armani Prive - оксамитова спідниці в підлогу, розшитий металізованими нитками топ та блуза з напівпрозорими рукавами.
Автор: vogue.ua
 

Італійський блогер Елеонора Каріз замовила вбрання у ліванського бренду ASHI Studio. Сукня для Каріз запам'яталося асиметричною спідницею, що відкриває ноги, глибоким декольте та несподіваним вирізом на спині.

Автор: vogue.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ріанна приміряла зухвалий образ Шарліз Терон

Британська актриса Джемма Артертон на червоній доріжці виглядала підкреслено стримано та елегантно. Вона одягнула чорну сукню на тонких бретелях Stella McCartney. Розбавили цей монохром великі сережки Chopard.

Автор: vogue.ua
 

Італійська актриса Соня Бергамаско, відома за фільмом "Шалена кров", звернулася до архівів та обрала сукню Armani Prive з колекції 2013 року. Її досі називають одним з кращих прикладів переосмислення моди тридцятих років минулого століття.

Автор: vogue.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Акторки, моделі та блогери на Венеціанському кінофестивалі: сім зіркових образів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути