пʼятниця, 27 липня 2018 17:42

Який одяг ліпше обирати для різного відпочинку
12

Жіночий одяг для відпочинку дуже специфічний, тому що до нього набагато вищі вимоги, ніж до повсякденного, святкового або ділового. Багато дівчат віддають перевагу активному відпочинку або екстремальним видам спорту, хтось любить більше туризм, а деякі люблять просто повалятися ліниво на пляжі. Виникає багато питань, що одягнути, що з собою взяти, як вибрати саме той одяг, який підійде під ваш тип відпустки.

Автор: Вікторія Богдан
  Творці українського бренду VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік
Творці українського бренду VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік

Творці українського бренду VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік діляться своєю добіркою.

Активні розваги

Будь-яка активна модниця спочатку буде дивитися на якість, зручність, безпеку і міцність одягу. Але без уваги не залишаться фасон, забарвлення і декорування. Тому тут потрібно ретельно підійти до вибору набору одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівський шик у Голлівуді: стиль Меган Маркл наслідують зірки

Відчувати себе зручно допоможуть натуральні матеріали: бавовна, льон, вовна та інші. Недоречними будуть прозорі, жорсткі і блискучі тканини.

Кольорова гамма повинна бути в тандемі з фарбами природи, доречні зелені, блакитні, фіолетові відтінки. Спортивний стиль більше любить поєднання контрастних відтінків.

"Для активного відпочинку потрібно обов'язково взяти коротенькі шорти з льону. Також візьміть спідницю-сонцекльош, вона дуже практична і в той же час яскрава. Багато хто думає, що для такого типу відпочинку не потрібно плаття або сарафан, але це помилка. Саме сарафан дуже практична річ. Найкраще підійде сарафан з принтами", - діляться дизайнери.

Автор: Вікторія Богдан
  Сарафан
Сарафан
Автор: Вікторія Богдан
  Спідниця-сонцекльош
Спідниця-сонцекльош

Якщо у вас активний відпочинок, не варто забувати про стильні аксесуари і біжутерію. Нехай її буде не багато, головне, щоб вона добре підходила під стиль. Також необхідні сонцезахисні окуляри, капелюх, сумка або рюкзак.

Мандрівник

Подорож - це особлива подія. Вирушаючи в інше місто або за кордон, ми отримуємо багато вражень, але в той же час відчуваємо великі навантаження, як фізично, так і психологічно. Тому в подорожах особливо важливо думати про комфорт, іноді навіть на шкоду красі. Головне, не перестаратися ні в ту, ні в іншу сторону.

У наборі для мандрівника важливо зрозуміти, як часто ви будете переміщатися і чим саме - літаком, машиною або пішки.

"Вирушаючи в подорож, вибирайте одяг в темних тонах, який містить невелику кількість синтетичних ниток. Такі тканини не мнуться і завжди зберігають форму. Одягу беріть по мінімуму, краще вибирайте окремі елементи, наприклад шорти, майка, штани, кофта, щоб можна було комбінувати. З сукнями краще почекати. Візьміть, наприклад сині міні-шорти, блузу в смужку. Обов'язково зверніть увагу на майки на тоненьких бретельках, в них однозначно не спекотно і ви не будете її відчувати на тілі", - каже Вікторія Богдан.

Автор: Вікторія Богдан
  Шорти
Шорти
Автор: Вікторія Богдан
  Блуза у смужку з декором
Блуза у смужку з декором
Автор: Вікторія Богдан
  Майка на тоненьких бретелях
Майка на тоненьких бретелях

Не забувайте про взуття - вибирайте легке, м'яке, з невеликим підбором, але найголовніше - зроблене з натуральних матеріалів.

Лінивий відпочинок

Такий тип відпочинку в виборі одягу найпростіший. Можете брати все, що вам захочеться. Від різноманітних сарафанів до рваних джинсів.

Якщо ви захочете вибрати яскраве плаття-максі, доповнюйте аксесуарами різних кольорів - червоний, помаранчевий або жовтий. Щоб не переборщити, взуття та капелюшок надягайте нейтральних кольорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Менше голого тіла: фешн-експерти обрали наймодніші образи літа

Якщо у вас після пляжу в планах йти на прогулянку або в бар на набережній, добре підійде блуза-"половинки" і спідниці однотонних кольорів.

Автор: Вікторія Богдан
  Сарафан-максі
Сарафан-максі
Автор: Вікторія Богдан
  Блуза-"половинки"
Блуза-"половинки"

"Джинсові і бавовняні, білі і з принтами, ми вважаємо, що саме шорти були і є одним з найбільш універсальних елементів гардероба, придатних для пляжу. Під них відмінно підійде білий топ з крильцем, все це розбавляйте аксесуарами", - розповідають Вікторія і Олександра.

Експерти назвали кольори, які в моді у наступні сезони. Найстильнішим кольором є millenial pink - ніжно-рожевий. Його можуть замінити інші відтінки, пише The New York Times.
Зараз ви читаєте новину «Який одяг ліпше обирати для різного відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути