понеділок, 16 липня 2018 15:21

Які шорти в моді цього літа: поради дизайнерів
6

Складно уявити більш вільний і неформальний стиль одягу без шортів. У них можна почувати себе невимушено в різних ситуаціях. Вони підійдуть і на вечірку, і на пляж, тому важливо правильно підібрати собі модель.

Українські виробники модного одягу VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік зробили свою добірку шортів.

"Жіночі шорти – це дуже популярний предмет гардероба, і їхня популярність обумовлена ​​тим, що вони зручні і комфортні. Влітку краще вибирати шорти насичених яскравих кольорів - бірюзові, зелені, блакитні, коралові, червоні або сонячно-жовті", – кажуть дизайнери.

Шорти з принтами

Оригінально виглядатимуть цього літа шорти з геометричними принтами. Вони додадуть образу свіжості і новизни. За допомогою таких шортів можна візуально скоректувати маленький зріст у дівчат.

Автор: Вікторія Богдан
  Шорти з принтами
Шорти з принтами

"Вибирайте шорти вільного крою з найрізноманітнішими малюнками. Також візьміть модель, де на самій талії буде зав'язуватися пояс. Такий крій можна використовувати навіть в офісному дрес-коді", – радить Вікторія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 речей, які повинні бути в кожному гардеробі

Шорти з льону

Якщо хочете бути в тренді і вибирати найцікавіші моделі шортів, то слід звернути увагу на шорти з льону яскравих відтінків. Даний тип прекрасно підходить для дівчат, які активно займаються спортом. Адже за допомогою шортів, вони можуть не соромитися показувати свої красиві ноги.

Автор: Вікторія Богдан
  Шорти з льону
Шорти з льону

"Шорти з нашої колекції дуже яскраві і створені для сміливих. Модель з льону, має досить коротку довжину, тому носити її рекомендуємо на вечірки або на прогулянку", – розповідають дизайнери.

Шорти з яскравою смужкою

Вибираючи шорти, слід обов'язково враховувати комфорт і практичність. Трендом сезону є шорти в смужку з красивою пов'язкою на талії. Цей тип додасть вашому образу жіночності і легкості, так як буде підкреслена талія.

Автор: Вікторія Богдан
  Шорти з яскравою смужкою
Шорти з яскравою смужкою

"Такі шорти, повинні бути в гардеробі - вони дуже зручні в носінні і виглядають при цьому дійсно естетично. Крім того, візуально подовжують і роблять ноги стрункими", – кажуть Вікторія і Олександра.

Шорти-спідниця

На піку популярності будуть шорти-спідниці яскравих відтінків. Вони виглядають дуже оригінально. Краще вибирати контрастні тони. Наприклад, поєднання синього низу з білим верхом або червоне з чорним. Таким чином, візуально підкреслюється стиль.

Автор: Вікторія Богдан
  Шорти-спідниця
Шорти-спідниця

"Шорти-спідницю можете носити вдень з лаконічною блузою з короткими рукавами, а ввечері доповніть її топом з широкими бретелями або футболкою з цікавим написом",– коментують дизайнери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати сарафан під будь-який тип фігури

Шорти – річ досить хитра. Одна модель може зробити з жінки топ-модель, тоді як інша накине безліч кілограмів зайвої ваги. Перш за все, потрібно пам'ятати, що треба забути про обтиснуті моделі і міні-шорти, якщо не володієте підтягнутою фігурою і спортивним тілом. Краще звернути увагу на більш вільні крої, ніж носити те, що зробить непривабливою, хоч і модною.

Автор: Вікторія Богдан
  Варто забути про обтиснуті моделі і міні-шорти, якщо не володієте підтягнутою фігурою
Варто забути про обтиснуті моделі і міні-шорти, якщо не володієте підтягнутою фігурою
Автор: Вікторія Богдан
  Виробники модного одягу VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік
Виробники модного одягу VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік

Цього року колекція Miu Miu прет-а-порте сезону осінь-зима 2018-2019 виглядає ностальгічно. У моду повертаються зачіски та одяг в стилі пізніх 1980-х.

Зараз ви читаєте новину «Які шорти в моді цього літа: поради дизайнерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути