понеділок, 25 червня 2018 11:24

Як вибрати ідеальну спідницю на всі випадки життя
5

Від неповторних міні до екстравагантних моделей в підлогу, від об'ємних спідниць-міді до елегантних спідниць-олівець - кожного сезону українські дизайнери пропонують все більше і більше силуетів різних стилів. Як вибрати спідницю на всі випадки життя Gazeta.ua розповіли засновники бренду VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік.

"Найбільш жіночний предмет гардеробу модниць після сукні - звичайно ж, спідниця. Її можна носити зі светром, з сорочкою, з блузою. Образ завжди виходить незабутнім, головне правильно вибрати стиль. Можна мати в гардеробі всього чотири моделі спідниць, які ви зможете використовувати на всі випадки в житті", - діляться Вікторія і Олександра.

Спідниця-олівець

Спідниця-олівець - це річ, яка потрібна не тільки офісним працівникам, а й кожній модній дівчині, адже зараз є багато різноманітних моделей і забарвлень.

Автор: Вікторія Богдан
  Спідниця-олівець
Спідниця-олівець

"Колір вибирайте необов'язково темних тонів. Він може бути, наприклад, темно-зелений, блакитний або рожевий. Родзинкою стане розріз спереду. Спідниця-олівець робить стрункішою, а також надає образу сексуальності", - розповідають дизайнери.

Спідниця-міді

У топ наймодніших спідниць 2018-го увійшли спідниці-міді. Цей фасон визнаний, як найрозкішніший. Адже спідницю-міді можна носити на вечірки, урочистості та інші святкові заходи. Вона підходить практично для всіх типів фігури.

Автор: Вікторія Богдан
  Спідниця-міді
Спідниця-міді

"Спідницю-міді можна доповнювати блузками, сорочками, водолазками. Також більш вільним верхом - толстовками, футболками, топами. Це говорить про те, що спідниці можна поєднувати з різними стилями", - кажуть дизайнери.

Джинсова спідниця

Тепер важко уявити гардероб сучасної людини без речей з джинсової тканини. Модні тренди міняються, а спідниці з джинсу для багатьох жінок залишаються одними з найактуальніших.

Автор: Вікторія Богдан
  Джинсова спідниця
Джинсова спідниця

"Надзвичайно важливо підібрати свій зручний фасон джинсової спідниці. Вони існують різних видів, але головне, щоб вподобана модель не надавала повноти і не акцентувала уваги на можливих дефектах фігури", - прокоментували Вікторія і Олександра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати образ для подружки нареченої: топ-5 найпопулярніших суконь

Міні-спідниця

У новому сезоні не менш актуальні міні-спідниці. Їх можна побачити в модних колекціях в різних фактурах. Головна фішка міні-спідниці цього сезону - колір. Вибирайте найяскравіші і найсоковитіші тони. Це можуть бути блакитний, зелений, червоний, рожевий.

Автор: Вікторія Богдан
  Міні-спідниця
Міні-спідниця

"Коротка спідниця актуальна у будь-який час року. Хочете піднімати собі настрій - купіть таку модель і носіть щодня. Показуйте свої гарні ніжки і даруєте гарний настрій", - кажуть дизайнери.

Автор: Вікторія Богдан
  Засновники бренду VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік
Засновники бренду VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік

Моді не важливо, яка у вас фігура. Вона пропонує найрізноманітніші стилі та напрямки для всіх жінок. За допомогою квітів, принтів і різних фактур можна скорегувати фігуру. Є базові речі, які обов'язково повинні бути в гардеробі. Модними секретами поділилися засновники бренду VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати ідеальну спідницю на всі випадки життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути