Ексклюзиви
пʼятниця, 08 червня 2018 22:05

Дівчата з різних куточків планети знялись для бренду яскравих бікіні
28

Моделі з різних країн знялись у рекламі купальників

Модель з Австралії Алана Волтон, з США Зої Бернард та Великої Британії Джена Голдсак знялись у рекламі бікіні марки Triangl Summer.

Дівчата тільки починають кар'єру моделі, але ними цікавлять за океаном.

Модель Зої Бернард народилась у Гонконгу, пізніше переїхала до Австралії, де виріс її батько. У 19 років вирушила у США. Також дівчина має родичів на Гоа та англо-шотландське коріння. Дівчину знайшов букер модельної агенції, коли вона ходила магазинами у Сіднеї. На той час їй було 12 років. Першою роботою дівчини була реклама прикрас. За словами моделі, вона обожнює кататися на лижах та їздити верхи. Не може жити без навушників, записника та гарної книги. Дивиться "Красу по-американськи", "Бійцівський клуб", "Ромео та Джульєтту", "Гру престолів", британських "Молокососів", "Дівчат Гіллмор", "Вентворт" та "Криміналістів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юна модель Playboy виставила пікантний знімок після душу

Після кар'єр моделі планує вивчати кіномистецтво, літературу та психологію, хоче багато подорожувати. Вважає, що розумна дівчина - це сексуально, обожнює франшизу Hello Kitty і купує її атрибутику у різних країнах.

Своїм найбільшим досягненням вважає участь у паризькому Тижні моди на показі MiuMiu. Найкраща порада, яку отримала: фокусуватися на тому, що можеш контролювати.

Інша модель, яка теж взяла участь у рекламі марки бікіні встигла попрацювати з Маріо Тестіно, який свого часу знімав принца Вільяма та Кейт Міддлтон.

Тестіно знайшов Аланну Волтон у китайському ресторані в Сіднеї, де вона обідала з батьками.

Аланна не хотіла турбувати фотографа, але він ї запримітив і підійшов сам. За тиждень знімав її у Vogue. Аланну модельна агенція знайшла у соцмережі. Дівчина мріє співпрацювати з Victoria's Secret.

За словами дівчини, люди багато приділяють уваги тому, щоб бути в ідеальній формі, але її батьки, хочуть лише, щоб вона була здорова, щаслива та у безпеці. Якщо, щось піде не так, вони заберуть її з цієї індустрії.

Вчора стало відомо, що модель чоловічих журналів Кейт Аптон отримала звання найсексуальнішої жінки на думку видання Maxim.

Зараз ви читаєте новину «Дівчата з різних куточків планети знялись для бренду яскравих бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути