Ексклюзиви
понеділок, 04 лютого 2019 05:28

Як стильно виглядати в холодну погоду

Як стильно виглядати в холодну погоду

Коли на дворі прохолодно, а хочеться бути стильним і при цьому, щоб було тепло можна одягти жакет, світшоти з неоперена, білі штани, спідницю з хижим принтом або неоновий світер.
Жакет підходить під офісний стиль. Класичний жакет можна носити з будь-якими брюками або джинсами, теплою водолазкою і ременем.
Світшоти вже кілька років вийшли з моди, але в цьому році на них знову з'явився попит. Їх перевага в футуристичному вигляді та теплій тканині.
Взимку варто одягати білі штани. Це не дуже практично, але розкішно. Якщо на дворі суха погода, можна сміливо витягати з гардероба, розповідає edinstvennaya.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали 5 брендів сумок

Модні принти доповнять образ. Цієї зими це леопардові та зміїні. Доповніть звичайну чорну водолазку спідницею із забарвленням під пітона, і вже вийшов неповторний образ.

Щоб виглядати молодше і носити міні Кейт Мосс радить одягати ботфорти і короткі речі. Сінді Кроуфорд порадила носити білий топ і кльош – це підкреслить фігуру та зменшить кілька років.

Зараз ви читаєте новину «Як стильно виглядати в холодну погоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути