субота, 02 лютого 2019 05:28

Показали 5 брендів сумок

Показали 5 брендів сумок
У цьому році є брендові новинки

У цьому році відомими брендами сумок є Pythonstyle, WOOWOOKI, The Wings Leather Goods, Vabi та EasyEasy.
Pythonstyle з'явився зовсім нещодавно в Києві. Спеціалізується на створенні аксесуарів з натуральної шкіри пітона. У колекціях ручного виробництва - сумки, клатчі, портмоне, обкладинки на паспорт, браслети та інші аксесуари.
WOOWOOKI робить оригінальні сумки, рюкзаки, органайзери та гаманці. При створенні дизайнери використовують італійську шкіру чорного кольору, розповідає cosmo.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які джинси варто одягати жінкам у зрілому віці

The Wings Leather Goods заснований в 2014 році рекламним продюсером Христиною Гіль і IT-фахівцем Михайлом Медведєвим. Вони створюють свої портмоне, гаманці, сумки, клатчі, рюкзаки вручну в майстерні The Wings.
Vabi нещодавно почав вготовляти фетрові клатчі, сумки і чохли з валяного овечої вовни. Продають свої товари Vabi лише через соціальні мережі.
Аня та Андрій Анісімов 3 роки назад заснували бренд EasyEasy В асортименті - базові елементи гардероба, в тому числі і великий вибір шкіряних сумок.

Нещодавно справжній фурор викликала біла сумка бренду Everline Анжеліни Джолі, чорна сумка-шоппер цієї ж марки, "Пандора" від модного дому Givenchy. Іноді зірка змінює чорному кольору в одязі з кришталево білим. У таких випадках вона вибирає аксесуари в сіро-бежевій кольоровій гамі, які тут же зауважують шанувальниці стильних сумочок, яких не залишила байдужими модель від Salvatore Ferragamo.

Зараз ви читаєте новину «Показали 5 брендів сумок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути