Ексклюзиви
пʼятниця, 09 грудня 2016 18:58

Як обрати правильну довжину спідниці - методи стилістів

Як обрати правильну довжину спідниці - методи стилістів

Спідниця, що гарно висить на манекені, може спотворити весь жіночий образ. Це стається через неправильно підібрану довжину. Аби не витрачати гроші дарма, стилісти створили для жінок спеціальну формулу.

Щоб зробити розрахунок, досить знати свій зріст. Довжина суперміні - зріст помножити на 0,18; міні - на 0,26; класичної спідниці - на 0,35. Дівчатам від отриманого числа можна відняти 3 см. Жінкам, що одягаються в офісному стилі, бажано приплюсувати 3 см. Міді - множимо зріст на 0,5; максі - на 0,62. Також важливого значення мають підбори. Найкраще беріть взуття з собою на примірку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Українка у білизняній сукні та ботильонах: образи українських поетів на сучасний лад

Є й інші способи визначення без множення. Оптимальна довжина міні - точка, до якої дістають кінчики пальців, коли руки опущені по швах. Міді визначається в залежності від форми ніг. Важливо пам'ятати, що міді не повинна закінчуватися там, де нога максимально повна.

Зазначимо, жінкам з повними ікрами краще взагалі відмовитися від міді. Такий крій створюватиме подвійний ефект у негативному руслі.

У випадку з довгими спідницями, стилісти радять купувати дійсно максі - спідниці в підлогу, коли видно тільки кінчики взуття. Спідниці завдовжки трохи вище щиколоток підходять жінкам з великим зростом.

Зараз ви читаєте новину «Як обрати правильну довжину спідниці - методи стилістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути