середа, 01 лютого 2017 16:58

"Вона робить із доньки повію" - в інтернеті дорікають жінці, чия маленька донька веде гламурний спосіб життя

Автор: Real Life
 

Отем не вміла ходити, коли виграла свій перший конкурс краси серед малюків. Нині дівчинці півтора року, у неї п'ять титулів на конкурсах краси і неоднозначна репутація в інтернеті.

Кеті Тейлор, мати дівчинки, витратила тисячі фунтів на наряди доньки: блискітки, оборки, яскраві кольори - обов'язкові атрибути на дитячих конкурсах краси.

"Вона любить увагу, завжди посміхається глядачам. А для мене це привід, щоб купити їй сукню з оборками", - поділилася жінка.

Рік тому вона побачила по телевізору шоу, де на подіум виходили маленькі дівчата, і вирішила, що її донька теж могла б в такому взяти участь. Отем тоді було 9 місяців. Кеті придбала яскраво-рожеву пишну сукню і вирушила підкорювати подіум зі своєю донькою.

"Я нервувала набагато більше, ніж вона. Отем не дозволила надіти на себе нову сукню, тому ми виступали у своєму звичному одязі. Але вона все одно отримала свій перший титул і корону".

Автор: Real Life
 

Не всі вважають таку розвагу підходящою для маленької дівчинки. В інтернеті Кеті стала отримувати повідомлення від незнайомих людей: її звинуватили, що вона використовує донька і робить із неї повію.

"Я знаю, що декому не подобається макіяж на маленьких дітях, гламурні наряди і шиньйони у волоссі, але це їх особиста справа. Ми з Отем будемо продовжувати брати участь у конкурсах краси, поки їй це подобається", - відповіла Кеті критикам.

Автор: Real Life
 

Гламурний образ життя став для маленької Отем повсякденністю: у неї є своя шафа для одягу, безліч суконь і капелюшків. Брюки і джинси ця дитина не носить.

Оновлюючи гардероб Отем перед Різдвом, жінка витратила тисячу фунтів стерлінгів на 20 нових нарядів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу підкорила наймиліша 20-місячна "старенька"

"Всі питають, як вона пересувається у своїх пишних сукнях. Вона навчилася це робити і легко справляється на сцені. При цьому вона так мило виглядає, що люди приходять подивитися на неї знову і знову", - додала мати.

Автор: Real Life
 
Маленькій індонезійці нещодавно виповнився рік. Її лялькова краса полонила понад 90 тис. підписників в Instagram, а кожне фото набирає не менше 3 тис. лайків.
Зараз ви читаєте новину «"Вона робить із доньки повію" - в інтернеті дорікають жінці, чия маленька донька веде гламурний спосіб життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути