четвер, 16 грудня 2021 20:32

Учасниця шоу "Україна має талант", яка вирішує фінансові проблеми чоловіка, стала "супермамою"
5

48-й випуск сімейного реаліті "Супермама" показали 16 грудня. Цього тижня за звання найкращої матері боролися чотири киянки: східна мама 29-річна Лана, мама-інфлюєнсерка 25-річна Таня, мама-імператриця 32-річна Марта та мама-всесвіт 40-річна Тетяна

Учасниці вже оцінили, як живуть Лана, Тетяна і Марта. Тепер вони завітали до Тані. Про це розповідали в телепрограмі, повідомляє Gazeta.ua.

Лана виховує доньку з урахуванням східних тонкощів і запевняє, що жінка має бути покірною. Вона - засновниця центру культури Сходу, курсів східних танців та власного шоу, на якому співає, поки балет танцює. Також брала участь у шоу "Україна має талант". Але конкуренток шокувало те, що вона доглядає за дитиною, на ній тримаються побут і фінансові проблеми коханого. А чоловік одружуватися з нею не поспішає.

Тетяна вважає себе всесвітом для своїх двійнят, а вони - всесвіт для неї. Її життя обертається навколо дітей. За словами Тетяни, 95% свого часу вона присвячує саме їм. Учасниці дізналися, що Тетяна 10 років не могла завагітніти, тому настільки непокоїться за їхні життя.

Лана виховує доньку з урахуванням східних тонкощів і запевняє, що жінка має бути покірною
Фото: скріншот з програми "Супермама"
Марта розповідала, що розкрила в собі внутрішню богиню. Жінка виховує чотирьох дітей, та вони не заважають їй розвивати духовність
Тетяна вважає себе всесвітом для своїх двійнят, а вони - всесвіт для неї
Таня зазначає, що виховувати дітей треба насамперед власним прикладом
Психолог Дмитро Карпачов коментує вчинки учасниць протягом програми

Марта розповідала, що розкрила в собі внутрішню богиню. Жінка виховує чотирьох дітей, та вони не заважають їй розвивати духовність. Як зазначала учасниця, вона робить усе, аби передати дітям чисту і щасливу карму. Конкурентки дізналися, що вона ставить власні інтереси вище за дитячі. Також вони були шоковані тим, що Марта ходить напівоголеною перед дітьми.

Таня зазначає, що виховувати дітей треба насамперед власним прикладом. Впевнена, що показує приклад успішної жінки з самого дитинства своїй доньці. Але жінки впевнені, що вона хайпує на своєму материнстві. Таня розповіла про складні пологи. Однак психолог Дмитро Карпачов, який коментує вчинки учасниць протягом програми, зазначив, що вона не пам'ятає багато подробиць.

"Наприклад, які пігулки вона вживала, як конкретно звучить її діагноз. Коли людина опиняється в такій стресовій ситуації, вона, як правило, назавжди запам'ятовує найдрібніші деталі. Навіть - колір стін у палаті. Сподіваюсь, що ця історія не вигадана задля того, аби привернути до себе увагу", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поговорити про секс і почуття: п'ять порад, як діяти батькам закоханого підлітка

У фіналі конкурентки дізналися, що Таня отримала 48 балів, Лана - 69, Тетяна - 49 та Марта - 22. Карпачов віддав свої бонусні 5 балів Тетяні. Тож перемогла Лана.

У 44-му випуску психологічного реаліті "Супермама", який показали 9 грудня, за перемогу боролися чотири жінки з Дніпра: запальна мама 29-річна Анастасія, мама на всі руки 39-річна Оксана, дуже пильна мама 28-річна Яна та мама-тіктокерка 28-річна Діана.

Зараз ви читаєте новину «Учасниця шоу "Україна має талант", яка вирішує фінансові проблеми чоловіка, стала "супермамою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути