четвер, 09 грудня 2021 21:01

Пильна блогерка, яка є главою сім'ї, стала "супермамою"
5

У 44-му випуску психологічного реаліті "Супермама", який показали 9 грудня, за перемогу боролися чотири жінки з Дніпра: запальна мама 29-річна Анастасія, мама на всі руки 39-річна Оксана, дуже пильна мама 28-річна Яна та мама-тіктокерка 28-річна Діана.

Конкурентки вже побували вдома в Оксани, Яни і Діани. Тепер вони оцінили, як живе Анастасія. Про це розповіли у телепрограмі, передає Gazeta.ua.

Оксана запевняла, що весь побут тримається на ній і саме вона створює комфортні умови для дітей. Жінка зазначила, що побудувала життя так, аби дати їм усе необхідне. Учасниць шокувало те, наскільки Оксана жертвує собою заради дітей.

Яна розповідала, що не зводить очей з крихітної доньки. Учасниця зізналася, що переживає навіть через те, чи не болить у дитини задирок на пальці. Та конкуренткам не сподобалося те, що жінка "розчиняється" у доньці. А її шлюб на межі катастрофи: за словами Яни, вона з чоловіком не спить на одному ліжку близько пів року. Зараз саме Яна є главою у сім'ї, адже завдяки блогерству заробляє тисячі доларів і повністю забезпечує сім'ю.

Діана встигає з двома дітьми вести блог у TikTok та викладати у школі блогерів. Але конкурентки були вражені тим, що її чоловік мріє про ще трьох дітей. Пара живе в однокімнатній квартирі, чим і були спантеличені учасниці.

Анастасія назвала себе сексуальною і успішною співачкою. Вона запевняла, що стала для своєї доньки справжньою подругою
Фото: скріншот з програми "Супермама"
Оксана запевняла, що весь побут тримається на ній і саме вона створює комфортні умови для дітей
Яна розповідала, що не зводить очей з крихітної доньки
Діана встигає з двома дітьми вести блог у TikTok та викладати у школі блогерів
Психолог Дмитро Карпачов коментує вчинки учасниць протягом програми

Анастасія назвала себе сексуальною і успішною співачкою. Вона запевняла, що стала для своєї доньки справжньою подругою, якій 9-річна дитина може розповісти про все. Та іншим жінкам не сподобалося те, що в неї в холодильнику - майже пусто і є зіпсовані продукти. Тож вони вирішили, що Анастасія більше займається музичною кар'єрою, ніж господарством.

Також учасниці відзначили, що жінка майже не приділяє увагу доньці та подає їй поганий приклад.

"Крім того, що лаятися при дитині погано, я б хотів звернути увагу і на те, що дівчинка ще жодного разу не усміхнулася. А проста перевірка читання змусила її плакати. Схоже, вона у нестабільному емоційному стані. Припускаю, що причина полягає в агресивній поведінці її матері", - зауважив психолог Дмитро Карпачов, який коментує вчинки учасниць протягом програми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поговорити про секс і почуття: п'ять порад, як діяти батькам закоханого підлітка

У фіналі конкурентки дізналися, що Анастасія отримала 44 бали, Яна - 38, Діана - 23 та Оксана - 41. Карпачов віддав бонусні 10 балів Яні, тож "супермамою" стала саме вона.

40-й випуск психологічного сімейного реаліті "Супермама" показали 2 грудня. Цього тижня за звання найкращої матері змагалися киянки: мама-естетка 49-річна Регіна, бізнес-мама 29-річна Надія, мама-берегиня 36-річна Ярослава та мама вільних поглядів 43-річна Ірина.

Зараз ви читаєте новину «Пильна блогерка, яка є главою сім'ї, стала "супермамою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути