Ексклюзиви
середа, 15 лютого 2017 19:15

У мережі з'явився "чоловік мрії" кожної молодої мами

Автор: Imgur
 

Авід Клімбер зробив селфі зі своїм новонародженим малюком. Фото миттєво набрало тисячу коментарів у мережі. Більшість людей захоплюються вчинком молодого батька.

"Торік ми перемогли рак яєчок і, нарешті, стали батьками нашого первістка. Професійна порада: справжні чоловіки піклуються про свою дитину, поки мама спить стільки, скільки їй потрібно. Вона пройшла через важке випробування. Змиріться, хлопці, і будьте чоловіком її мрії", - так підписав своє фото Авід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет захоплюється історією рятувальника, який удочерив дівчинку

Більшість коментаторів підтримали чоловіка, високо оцінивши його погляд на батьківство. Але були і ті, хто вважав, що в такому вчинку немає нічого геройського: доглядати за дитиною для батька - так само природно, як і для матері.

Батьки-одинаки стикаються з унікальними проблемами і викликами, особливо що стосується виховання дочок. Чоловікам варто навчитися розуміти їх, а також уміти причісувати та одягати своїх маленьких принцес.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явився "чоловік мрії" кожної молодої мами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути