Ексклюзиви
пʼятниця, 10 лютого 2017 16:57

Інтернет захоплюється історією рятувальника, який удочерив дівчинку
9

Фото: Facebook/Marc Hadden

14 листопада 2011 року звичайний виклик служби порятунку закінчився поповненням у сім'ї рятувальника Марка Хаддена. Тоді рятувальники пожежної станції Міртл-Біч (Південна Кароліна, США) прийняли дзвінок від жінки із сильними болями в животі.

Коли Марк і його бригада примчали на місце, виявилося, що вони прибули до пологів.

Автор: Facebook/Marc Hadden
 

"Це було несподіванкою, таке не кожен день відбувається. Ми дали їй кисень, крапельницю і приготувалися довезти до лікарні, але мій напарник сказав, що дитина народиться зараз, і у нас вже немає часу на переїзди".

Автор: Facebook/Marc Hadden
 

Хадден прийняв новонароджену дівчинку на руки. А за кілька годин, в місцевій лікарні, мама дівчинки повідомила, що відмовляється від доньки. Бездомна жінка не мала можливості залишити дитину у себе.

Автор: Facebook/Marc Hadden
 

Марк і його дружина давно хотіли усиновити дитину. Зачати третю свою у них не виходило. Вони всерйоз готували документи, щоб взяти в сім'ю прийомного малюка. За два дні дівчинку передали у сім'ю Хадденів під опіку, а за рік вони удочерили її офіційно.

Автор: Youtube
 
Автор: Facebook/Marc Hadden
 

Нині 5-річна Ребекка Хадден ходить у дитячий сад при школі, де викладає її мама, Бет Хадден. У неї прекрасні стосунки з 12-ти і 14-річним старшими братами. Сама дівчинка знає історію своєї появи на світ.

Автор: Facebook/Marc Hadden
 
Автор: Facebook/Marc Hadden
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прийомний хлопчик і його пес стали зірками Instagram

"Ми ніколи не приховували це від неї. Якщо ви запитаєте, як вона з'явилася на світ, вона розповість, що "тато допоміг мені народитися в машині швидкої допомоги". Їй зараз досить цього пояснення. Зрештою, вона знає, що вона наша донька, що ми любимо її, як рідну. Так, іноді рідні діти приходять у сім'ю від інших батьків".

Автор: Facebook/Marc Hadden
 

У 2012 році американка Прісцилла Морзе удочерила дівчинку з синдромом Дауна з Росії. Її назвали Маккінзі. Два роки тому родина Морзе усиновила 6-річного болгарського хлопчика з притулку.

Зараз ви читаєте новину «Інтернет захоплюється історією рятувальника, який удочерив дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути