Ексклюзиви
четвер, 07 жовтня 2021 21:33

"Супермамою" стала ексучасниця "Від пацанки до панянки"
5

У психологічному реаліті "Супермама", четвертий сезон якого вже стартував, чотири жінки борються за звання найкращої матері. 7 жовтня вийшов 8-й випуск, в якому за перемогу змагалися дніпрянки.

Конкурентки вже побували в гостях в ексучасниці "Від пацанки до панянки" 26-річної Влади, розкішної матері 28-річної Лізи та креативної 32-річної Юлії. Тепер учасниці відправилися до надтурботливої матері 30-річної Світлани.

Влада зізнавалася, що повністю змінила життя після того, як стала мамою. Але їй довелося пожертвувати сном: жінка прокидається вночі і працює. Так само не спить і дитина. Конкуренткам це не сподобалося.

Ліза запевняє, що кожна жінка має бути діамантом, і показує синові приклад ідеальної жінки. Та її стосунки з чоловіком і батьком дитини, який не живе разом з ними, розгнівали жінок.

Влада зізнавалася, що повністю змінила життя після того, як стала мамою
Фото: скріншот з програми "Супермама"
Ліза запевняє, що кожна жінка має бути діамантом, і показує синові приклад ідеальної жінки
Світлана стверджує, що завжди знає, що треба її сину
Юлія дозволяє дітям самовиражатися, як завгодно
Психолог Дмитро Карпачов коментує вчинки учасниць протягом програми

Юлія дозволяє дітям самовиражатися, як завгодно. Її донька Аврора та молодший Платон не знають заборон. Це обурило учасниць, адже яскравий макіяж і нецензурна лексика недопустимі, за їхньою думкою.

Світлана стверджує, що завжди знає, що треба її сину 8-річному Савелію. Вона вкладає сили в те, щоб уберегти хлопця від жорстокого світу. Жінка контролює друзів і захоплення сина. За допомогою смарт-годинника прослуховує, що з ним відбувається. Також Світлана поділилася, що її син боїться спати сам, тому з ним спить і батько. На зауваження учасниць, чому ж мати не лягає з ним у ліжко, вона відповіла, що це ненормально.

"Те, що хлопець спить з матір'ю у вісім років, ненормально, згоден. Але так само ненормально спати і з батьком. У такому віці діти мають вміти залишатися вночі на самоті, адже це важливий етап психічного розвитку. А те, що Савелій боїться спати сам, може бути наслідком надмірної тривожності матері", - зауважив психолог Дмитро Карпачов, який коментує вчинки учасниць протягом програми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти і домашні тварини: який вплив мають одні на одних

У фіналі учасниці дізналися, що Влада отримала 66 балів, Світлана - 37, Юлія - 25, а Ліза - 22. Карпачов вирішив не давати свої бонусні 10 балів комусь із учасниць, бо це б нічого не змінило. Цього тижня "супермамою" стала Влада.

За перемогу в психологічному реаліті "Супермама" боролися чотири киянки в 40-му випуску третього сезону шоу.

Учасниці вже познайомилися з модною експерткою 39-річною Ланою, зразковою мамою 38-річною Юлею та адвокаткою 45-річною Аліною. Конкурентки відправилися в гості до домогосподарки 39-річної Олени.

Зараз ви читаєте новину «"Супермамою" стала ексучасниця "Від пацанки до панянки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути