Ексклюзиви
четвер, 13 травня 2021 21:42

"Супермамою" стала бізнесвумен, яка привчила дітей до рекордної продуктивності
5

Цього тижня за перемогу в психологічному реаліті "Супермама" боролися чотири киянки. Сьогодні, 13 травня, вийшов 40-й випуск шоу.

Учасниці вже познайомилися з модною експерткою 39-річною Ланою, зразковою мамою 38-річною Юлею та адвокаткою 45-річною Аліною. Тепер конкурентки відправилися в гості до домогосподарки 39-річної Олени.

Лана зауважила, що хоче виховати сина джентельменом. А її донька - вже успішна модель. Та конкуренток приголомшило те, що старша дитина Лани спробувала вперше алкоголь у 15 років.

Юлія привчила родину до рекордної продуктивності. Вона зазначала, що її діти будують плани не лише на день, а й на рік. Проте конкуренток вразило те, що діти поводяться як роботи. А син Юлії вважає себе кращим за інших.

Лана зауважила, що хоче виховати сина джентельменом, а її донька - вже успішна модель
Фото: скріншот з відео
Аліна сама справляється з чотирьма дітьми
Юлія привчила сім'ю до рекордної продуктивності
Олена впевнена, що успіхи її доньок не залежать від оцінок у школі
Психолог Дмитро Карпачов протягом програми коментує вчинки учасниць

Аліна сама справляється з чотирьма дітьми. Учасниці здивувалися, що її сини не хочуть стати успішними. Натомість вони працюють охоронцем на кладовищі та вантажником матраців. Адвокатка зазначала, що дітей взагалі не виховує.

"Вони ж не трава, самі не виростуть", - зауважила Юлія.

Олена впевнена, що успіхи її доньок не залежать від оцінок у школі. Вона не закінчувала університет та запевняє, що навчання після школи - не потрібне.

"Вважаю, що жінка має бути берегинею вогнища, а чоловік - заробляти гроші. У нас з коханим прекрасні стосунки. Ми 14 років у шлюбі", - розповідала жінка.

Домогосподарка виховує разом з чоловіком двох доньок - Ганну та Марію. Конкуренток здивувало те, що жінка багато часу проводить перед екраном телевізора. Вони зауважили, що Олена майже не займається побутом. Також жінка не бачить сенсу в тому, щоб піти працювати, бо не хоче кидати дітей.

"Коли я чую від мами школярів фразу "Я не працюю, бо не можу кинути дітей", це може означати, що мама тільки прикривається дітьми. А насправді працювати вона не хоче", - прокоментував ведучий проєкту й психолог Дмитро Карпачов.

Наприкінці випуску учасниці дізналися, скільки отримали балів: у Юлії - 68, Лани - 47, Олени - 30, Аліни - 23. Карпачов цього разу залишив бонусні бали собі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Материнська любов не ділиться, вона тільки множиться" - українські зірки зворушливо привітали своїх мам

Тож "супермамою" стала Юлія.

У 36-му випуску психологічного реаліті "Супермама" глядачі дізналися, хто здобув перемогу. За звання "супермами" боролися чотири жінки з Запоріжжя.

Зараз ви читаєте новину «"Супермамою" стала бізнесвумен, яка привчила дітей до рекордної продуктивності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути