пʼятниця, 30 грудня 2011 13:36

Діти, народженні у 2012 році, матимуть схильності до магії

Діти, народженні у 2012 році, матимуть схильності до магії

Високосний 2012 рік сприятливий для зачаття і народження дітей. Такої думки київський біоенергетик Валентина Дорошенко.

"Кажуть, що дітей у високосному році важко виносити, але це неправда. Цей рік дуже сприятливий для пологів Навпаки у такі роки народжуються надзвичайно талановиті діти. Більшість політиків, співаків і акторів з'являлись на світ у високосні роки".

У високосні роки народилися письменники Оксана Забужко і Юрій Андрухович, літературознавець і політик Микола Жулинський, співак Олег Скрипка, екс-прем'єрка Юлія Тимошенко, спікер Володимир Литвин.

"Людина, яка народиться у цьому році, буде успішнішою за інших. Їй щаститиму у всіх починанння. Але щоб дитина виросла знаменитістю, хороші знання їй треба закладати з дитинства. Будь уважними і терпеливими. Слідкуйте за смаками і уподобаннями немовляти. Не записуйте дівчинку на балет, якщо насправді у неї задатки до тенісу. Якщо правильно вибирате рід занять, успіх вам гарантований".

Народжені дітки матимуть схильності до магії.

"Вони легко передчуватимуть небезпеки і намагатимуться оминати їх. Зможуть передбачати майбутнє, їм снитимуться віщі сни".

Немовлята ще у колисці проявлятимуть свій характер.

"Діти будуть надто емоційними. Батькам напочатках прийдеться з ними несолодко. Але не старайтеся заспокоювати дитину і приглушувати її емоційний стан. Дайте натішитися дитинством і проявити усі свої емоції".

Зараз ви читаєте новину «Діти, народженні у 2012 році, матимуть схильності до магії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути