Ексклюзиви
неділя, 06 березня 2016 16:22

Як допомогти малюку зробити подарунки до 8 березня: 5 ідей

Як допомогти малюку зробити подарунки до 8 березня: 5 ідей

Подарунки, зроблені дитячими руками, ми завжди зберігаємо особливо дбайливо і трепетно. Ну, а самі малюки з усією серйозністю підходять до вибору. То що ж вони можуть подарувати мамі або бабусі в жіночий день? Про це пише сайт moirebenok.

Ось 5 ідей, чим саме діти можуть порадувати вас або інших близьких жінок і дівчаток на 8 березня.

1. Листівка власноруч.

Цей варіант підійде в першу чергу для самих маленьких. Сам факт, що малюк зміг власними руками написати величезні літери привітання, напевно доведе до сліз будь-яку бабусю.

Допоможіть дитині вибрати текст для листівки. Не потрібно обмежуватися сухим "Вітаю!". Нехай краще це будуть кілька теплих слів, сказаних від душі.

При чому текст не потрібно складати замість дитини - тоді він буде виглядати явно не за віком. Просто допоможіть йому сформулювати, що б він хотів сказати або побажати близькій людині в цей святковий день.

Ідей для оформлення листівок також дуже багато: малюнок, стікери, крупи або макарони у вигляді композицій, стрічки, аплікації. Все залежить тільки від вашої фантазії.

2. Іграшка.

Багато дітей із задоволенням переймають звички мам і бабусь. І рано вчаться шити, в'язати - в загальному, творити своїми руками. Якщо ваш малюк таке вміє, хай подарує своїм "улюбленим жінкам" саморобку. Згадайте, що ви недавно вчилися робити в дитячому саду - можливо, ці знання у пригоді стануть.

3. Солодка випічка.

Підготуйте разом солодкий подарунок. Нехай малюк допоможе вам в приготуванні тортика або печива.
А потім удвох піднесіть ці ласощі разом з найсолодшими привітаннями. І не забудьте згадати, що саме дитина більше за всіх старалася під час приготування страви.

4. Сувенір на кишенькові гроші.

Якщо мова йде про дитину постарше, вона напевно вже отримує від батьків кошти на кишенькові витрати. Заздалегідь обговоріть, кого він збирається привітати з 8 березня.

І якщо виявиться, що в колі друзів є, наприклад, улюблена дівчинка, якій неодмінно хочеться щось подарувати, запропонуйте малюкові наперед відкладати невеликі суми і зібрати на обраний подарунок.

До речі, так ви навчите дитину правильно розпоряджатися грошима і контролювати свої витрати.

5. Варіант для самих маленьких.

Якщо малюк ще навіть писати не вміє, обирайте усний подарунок.

Вивчіть спеціальні вірші або пісеньку про улюблених маму, бабусю, тітку, хресну - словом, про тих, кого хочете порадувати. При чому неодмінно приділіть час репетиціям. І не забудьте розповісти малюкові, що перед найближчими точно не потрібно соромитися.

А ще - запишіть зворушливе привітання на відео. Через багато років ваша дитина напевно буде вам вдячна за збережені теплі моменти з його дитинства.

Зараз ви читаєте новину «Як допомогти малюку зробити подарунки до 8 березня: 5 ідей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути