Ексклюзиви
середа, 19 грудня 2012 17:40

2013-го народжуватимуться політалановиті діти

2013-го народжуватимуться політалановиті діти
Фото: jijour.com

Наступного 2013 року українці будуть дуже плодючими. Народжуваність різко зросте. Про це у розмові з кореспондентом Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"Багато дітей будуть народжуватися у громадянському шлюбі, - говорить астролог. - Чоловіки неохоче пропонуватимуть шлюб своїм коханим. Цього року не укладатимуться міцні шлюби, але через бідність і безробіття розвалиться багато молодих сімей, які побралися у попередні роки. Більшість закоханих обиратимуть громадянські союзи".

За словами астролога, буде народжуватися більше хлопчиків, ніж дівчаток.

"Це будуть недисципліновані і непунктуальні дітки, - говорить Олена. - Не знатимуть поняття "не можна", не сприйматимуть відмови, не зможуть себе примушувати щось робити, не вмітимуть чекати, хотітимуть усе і зараз. Не складатимуть гроші, не заощаджуватимуть, але працюватимуть на результат. Більшість досягатиме високого соціального статусу. Їх не цікавитимуть премії, призи, нагороди. Це меркантильні люди".

Астролог зауважила, що саме наступного 2013 року будуть народжуватися мультиталановиті діти, у яких нестандартно працюватиме голова.

"Це нове покоління людей. В одній особі будуть поєднуватися і спортсмен, і поліглот, і поет, і програміст. Вони у дитинстві будуть мислити, як дорослі, справлятимуться зі складними і нетиповими завданнями. Рано будуть засвоювати комп'ютерну техніку. Це покоління в інший бік спрямує науку. Дехто присвятить себе езотериці та езотеричній практиці".

Буде спостерігатися висока смертність серед немовлят.

"У першій половині року важко виношуватиметься вагітність. Траплятимуться передчасні пологи і зрив вагітності. Очікується сплеск народжуваності у жовтні - листопаді. Восени народжуватимуться найздоровіші діти. Головне виходити дитину до 1 року".

 

Зараз ви читаєте новину «2013-го народжуватимуться політалановиті діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути