четвер, 04 червня 2020 13:28

Замість мене вийшла заміж молодша сестра. В загсі маску знімати не просили

В американському Чикаго в'язень 21-річний Жак Скотт вийшов на волю з тюрми, видавши себе за 28-річного Квентіна Хендерсона. Того мали випустити, і він надав свої персональні дані Скотту за тисячу доларів. Жак надів медичну маску, щоб прикрити відсутність татуювань на обличчі, які є у Квентіна. Виклав отриману інформацію, і його відпустили.

Які курйози ставалися з вами за період носіння масок?

Дівчина покинула. Постійно ходив у масці, тому не хотів цілуватися. Її брат приїхав із заробітків. Думав, хворий. Вони живуть разом. Боявся підчепити від них коронавірус. Коли карантин закінчиться, спробую помиритися. Але вона видалила мій номер телефону та з соцмереж.

Олександр МАЛЯР, 23 роки, менеджер із продажу побутової техніки, Хмельницький

 

Замовила маску з тканини в інтернеті. Заплатила 100 гривень. Обрала рожеву з чорною кицькою, яка облизується. Вийшла в ній у місто. На тролейбусній зупинці з мене почали сміятися. Один чоловік порадив знайти котика, який задовольнить усі мої бажання.

Олена ЛЕСИК, 25 років, перукар, Вінниця

Коли орендували будинок, власник попросив зняти маски. Хотів звірити обличчя з паспортами. За це знизив ціну на 500 гривень у перші три місяці.

Світлана КРИВАК, 41 рік, продавець, Тернопіль

Знайшов собі дружину. Через маску незнайому дівчину сплутав з однокласницею, почав загравати. Коли виявилося що то не вона, було легше познайомитися. Так ні за що не підійшов би. Восени плануємо одружитися.

Віталій ТКАЧУК, 37 років, програміст, Одеса

Маска допомогла сховатися поміж вірян у церкві. Там побачила першу невістку. Не хотіла з нею говорити й зустрічатися поглядами. Купила їй невдалий подарунок на день народження – мереживні труси бордового кольору. Не вгадала з фасоном і розміром. Син не оцінив. Вони добряче посварилися й через таку дрібницю розлучилися. Моїх вибачень і чути не хотіли. Прожили разом п'ять років. Планували народити дитину.

Вікторія КУЗНЄЦОВА, 49 років, касирка, Одеса

Коли був свинячий грип 2009 року, сестра привезла з Італії маску з малюнком гламурного жіночого обличчя. Тоді пофоткалися, і закинув у шафу. Як оголосили карантин у березні, вийшов у цій масці на вулицю. Не мав іншої. Дітвора біля двору назвала мене трансвеститом і обсипала піском.

Андрій БІЛИЙ, майстер із ремонту техніки, Київ

Замість мене вийшла заміж молодша сестра. У день весілля почалися перейми – і я поїхала в пологовий. Майбутній чоловік чекав під загсом. Коли приїхала сестра, запропонував їй поставити підпис замість мене. Ми схожі, а через карантин і заходи безпеки маску знімати не просили. Як народила сина, чоловік приніс свідоцтво про одруження.

Тетяна КАРИНЧУК, 23 роки, бухгалтер, Київ

Побила сусіда. Він вирішив захиститися по повній та надів маску тигра на все обличчя. Я подумала, що то злодій відчиняє двері і вдарила табуреткою.

Юлія БАГЛАЙ, 22 роки, студентка, Дніпро

Зараз ви читаєте новину «Замість мене вийшла заміж молодша сестра. В загсі маску знімати не просили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути