четвер, 25 листопада 2010 13:18

Замість бутерброда у портфелі був дитячий підгузник. Як доводилося помилятися українцям

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

Тиждень тому киянка Аліна Бондаренко, 38 років, купила в магазині косметики шоколадну спа-маску для обличчя. Мешкає сама. Удома виклала банку на мікрохвильовку. За її відсутності прийшов батько, 74-річний Валентин Павлович. Відкрив банку з кремом, намазав його на хліб і з'їв. Доньці сказав, що "Нутелла" була якась гірка й несмачна. Батько почувається нормально, говорить Аліна.

Ми запитали в українців: як їм доводилося помилятися речами?

"Декілька разів наливав на розжарену сковорідку засіб для миття посуду замість олії. Так смерділо! Якось навіть на цибулю насипав. Довелося викинути та йти на ринок за новою".

Віктор ОСИКА, 47 років, підприємець, Харків

"Чоловік неуважний - регулярно з'їдає кашу, яку варю собаці. А потім ще дякує за смачний обід. Виділила для пса окрему стару каструлю, але не допомагає. Невже я так гарно готую для собаки?"

Валентина ЧОРНА, 34 роки, бухгалтер, Київ

"Років 15 тому знайомі з Канади подарували мамі набір із маленькими червоними м'якими "цукерками". Вирішила попробувати. Розкусила, а з рота пішла рожева піна. Це був розфасований гель для душу. До вечора не могла промити рота".

Ірина БУЦ, 28 років, секретар, Дніпропетровськ

"Зіпсувала племінниці нові світлі замшеві чоботи. Попшикала на них чорною фарбою замість водовідштовхувальної суміші".

Ірина КРАВЕЦЬ, 54 роки, приватний підприємець, Київ

"Якось запхала в рот запальничку, намагалася прикурити цигаркою. Затуркана була".

Наталя СІВАК, 36 років, бухгалтер, Кіровоград

"Два роки тому, коли сину було півроку, дружина мені замість бутерброда поклала в портфель акуратно загорнений дитячий підгузник. Обідав на роботі з приятелем. Коли розгорнув, спочатку не зрозуміли, що це таке яскраво-жовте. Потім понюхали. Було соромно. Вдома з'ясувалося, що бутерброд дружина викинула в смітник. Не виспалася, мабуть".

Володимир, 32 роки, дільничний, Дніпропетровськ

"Ковтнула оцту з пляшки. Обпекла горло, шлунок. Після дня народження прибирала стіл, зносила все на кухню. Мінералка була в такій самій пляшці, як і оцет".

Дарія КУХТАР, 56 років, пенсіонерка, Яремча на Івано-Франківщині

"Одного разу сьорбнув скипидару з пляшки з-під "Миргородської". Напередодні сам і налив туди. Використовую його в роботі, як розчинник. Змиваю полірувальну пасту зі статуеток".

Павло СОЛОНЕНКО, 52 роки, скульптор, Запоріжжя

"Ковтнув "настоянку" з недопалків замість пива. Тушили в банці з водою. У неї був гіркий терпкий присмак. Мене ледь не знудило".

Сергій ВОРОНИЙ, 35 років, охоронець, Харків

"Помила голову засобом для миття посуду. Мама в пляшку з-під шампуню налила. Визначила за запахом. Бо відчула, що пахну, як щойно вимита тарілка. На щастя, волосся не повилазило".

Наталя КУЦ, 24 роки, офіс-менеджер, Маріуполь

"Бабуся подруги почистила зуби кремом для ніг. Усе в роті обпекла. Вона погано бачить, а тюбик був такий самий, як і паста".

Ольга ФІЛЬ, 26 років, менеджер, Київ

Зараз ви читаєте новину «Замість бутерброда у портфелі був дитячий підгузник. Як доводилося помилятися українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути