четвер, 07 липня 2011 13:15

У "Шахтаря" не буде конкурентів

"Шахтар" підтвердить чемпіонське звання в сезоні 2011/12. Не бачу жодної причини, яка  перешкодила б донеччанам це зробити. Вони й так були найсильніші, а влітку ще й провели гарну трансферну кампанію. Насамперед, маю на увазі форварда Дентіньйо - у контрольних матчах він показав себе дуже добре. Думаю, у стартових п'яти турах гірники не втратять жодного очка. А в шостому поїдуть до Дніпропетровська, де можуть мати проблеми.

На друге місце претендуватимуть "Динамо", "Металіст" та "Дніпро". Оцінюю їх шанси як абсолютно рівні. Кияни поки не посилилися, але мають досвідченого тренера, який не дозволить команді опуститися нижче певного рівня. У "Металіста" одна проблема: відсутність забивного форварда. Думаю, на того ж Кардосо їм слід звернути увагу. А якщо "Дніпро" не проб'ється за підсумками сезону до Ліги чемпіонів, то тренера Хуанде Рамоса треба буде звільняти. Поки не бачу, чим він кращий за попередника, Володимира Безсонова.

"Металісту" бракує забивного форварда

Сюрпризу чекаю від "Таврії". Сімферопольці непогано укомплектувалися й запросили сильного тренера: команди Семена Альтмана завжди грали в розумний футбол.

До групи аутсайдерів відношу "Олександрію", "Чорноморець", "Кривбас", "Волинь" та "Оболонь".

Серед футболістів чекаю серйозного прогресу від півзахисника Олега Голодюка з "Карпат". Він однаково сильний і в обороні, і в атаці. А додати треба фізичної готовності та характеру. Тоді Олег цілком може потрапити до заявки збірної на Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «У "Шахтаря" не буде конкурентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути