середа, 05 серпня 2020 12:03

У кожній кімнаті стоїть по телевізору, навіть у ванній під стелею

Бізнесмен 43-річний Шанкар Кураде з індійського міста Пімпрі-Чінчвад придбав за 4 тисячі доларів золоту маску, щоб захиститися від коронавірусу. Купив після того, як побачив на фото чоловіка у срібній. Виріб нагадував прикрасу. Але Шанкару подобається золото: носить браслети, намисто, персні на всіх пальцях правої руки.

Маска важить 60 грамів. Для дихання має отвори. Місцевий ювелір виготовив її за вісім днів. Кураде каже, від хвороби вона не захистить, але красива.

Ми запитали читачів: що купували спонтанно?

 

Узяв за акцією автокрісло. Не мав у ньому потреби. Через місяць товариш покликав стати хрещеним батьком його дитини. Подарував їм.

Олександр ЗАДОРОЖНЮК, 27 років, механік, Вінниця

Купила 30 бройлерів, щойно переїхали у свій будинок. Хотіла виростити, щоб мати домашнє м'ясо. Того дня без мого відома чоловік привіз двох поросят і козу. Поскандалили. За тиждень половина бройлерів і свині здохли.

Оксана ХАРЧЕНКО, 25 років, продавчиня, Ніжин,

Чернігівська область

В інтернет-магазині купила сину книжку про автомобілі, їхні марки та історію створення. Хотіла зробити сюрприз – син ніколи не отримував посилки. Листоноша вручила пакунок йому в руки. Зрадів і одразу відкрив. Замість альбому про машини прислали "Радість сексу".

Людмила РОМАНЕНКО, 42 роки, модельєрка-конструкторка, Вінниця

За першу зарплату купила солом'яного капелюха. Так сподобався, що віддала за нього 950 гривень. Родичі не оцінили. Другий рік намагаюся продати в соцмережі. Але й половини витраченого ніхто не дає.

Ірина ПОДОЛЬСЬКА, 23 роки, секретарка, Вінниця

Купив тещі породистого пса, бо його морда нагадувала її обличчя. Презентував зі словами, що вони схожі. Тепер маю собаку у квартирі, а з тещею не балакаємо. Зате під час карантину міг гуляти на вулиці і чотирилапий у нас із жінкою був нарозхват.

Денис КАДИШЕВ, 29 років, дизайнер, Київ

Витратив усі заощадження на путівку на Мальдіви на 10‑ту річницю весілля. Оплатив усе ще в січні. Мали летіти наприкінці березня. Хотів презентувати все красиво і з шиком: купив букет, солодощі й поклав усередину квитки. Того ж дня оголосили карантин, тижнем пізніше заборонили вильоти. Весь карантин сварився з дружиною. Вона мріяла про нові штори для вітальні.

Олег ГРИГОРАШ, 37 років, водій, Львів

Узяв чотири телевізори за акцією у столичному супермаркеті. Витратив 20 тисяч гривень. Хотів заробити, коли приїду в Миколаїв. Запевняли, що то суперціни на техніку. Вдома виявилося, що такі моделі в нас значно дешевші. Тепер маю в кожній кімнаті по телевізору, навіть у ванній під стелею.

Максим ЛЕГНІЦ, 30 років, сантехнік, Миколаїв

У риболовному магазині купив спінінг, котушку і принади для риби. Витратив усю зарплату. Давно такого хотів, але не наважувався, бо дорого. В той день зайшов у магазин подивитися, не планував нічого купувати. Місяць сидів упроголодь на харчах, які передавали батьки з села. Вудка за десяток років так і не знадобилася. Тримаю її на видному місці, щоб нагадувала про дурну покупку.

Ярослав ЯНИЩУК, 37 років, юрист, Одеса

Маю близько сотні плюшевих ведмедів. У дитинстві подобалися. Постійно їх хотіла. Коли виросла, почала купувати із зарплати. Торік перевозила речі у власну однокімнатку і зрозуміла, що іграшки заповнили пів квартири. Двічі хотіла викинути. Навіть склала в пакети і винесла на смітник. Але так стало їх шкода, що повибирала назад зі сміттєвих баків.

Аліна СТЕЦЮНОВА, 26 років, журналістка, Київ

Зараз ви читаєте новину «У кожній кімнаті стоїть по телевізору, навіть у ванній під стелею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути