середа, 03 жовтня 2012 20:26

Тричі перевіряв дружину на детекторі брехні

Автор: малюнок: Володимир Казаневський
 

Юрій КАЛАШНІКОВ, 49 років, столичний сімейний психолог

– До психологів завжди звертаються ті, кого ревнують. ­Ревнивці вважають, що в них усе нормально і вони все роблять правильно. На 10 жінок звертаються троє-п'ятеро чоловіків.

Ревнощі – це страх не лише втратити кохану людину, а й бути покинутим і обманутим. Якось прийшла жінка. Жалі­лася, що чоловік постійно перевіряє її телефон, без попередження приїжджає на роботу. Я порадив їй більше довіряти чоловікові: розповідати про свої плани на день, знайомити з колегами, запрошувати на зустрічі з подругами. За якийсь час на прийом прийшов її чоловік. Почав розказувати: "Моя дружина прекрасно виглядає. Їй 40, а на неї чоловіки досі задивляються. Дуже боюся, що вона мене зрадить. Тому зробив це перший". "Проводьте більше часу разом", – сказав їм. Вони записалися на танці, захопилися дайвінгом. Тепер у них усе прекрасно.

Торік була на прийомі ­жінка, яку чоловік тричі перевіряв на детекторі брехні. Випитував, чи були в неї інші чоловіки за ­період їхнього спільного життя. Виявилося, жінка сама дала привід для ревнощів. На початку їхніх стосунків постійно натякала на велику кількість залицяльників. Коли чоловік починав розпитувати, підігравала: кивала, говорила натяками. Для цієї жінки ревнощі були найбільшим доказом кохання, а для чоловіка з часом це стало нав'язливою ідеєю. Після консультації вона зізналася чоловікові, що все вигадала.

По допомогу приходять пари, які мають дітей віком 9–10 років. Малюк дорослішає, у матері з'являється більше вільного часу, чоловік починає її ревнувати.

Через ревнощі розпадаються від 10 до 20 відсотків подружніх пар. Ті, хто зуміли це пережити, починають уважніше ставитися одне до одного.

Зараз ви читаєте новину «Тричі перевіряв дружину на детекторі брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути