четвер, 09 грудня 2010 16:31

С.К.А.Й.

 

11 грудня, 19.00 Презентація нового альбому "!" гурту "С.К.А.Й."

Культурно-мистецький центр Національного університету "Києво-Могилянська академія", Київ, вул. Іллінська, 9

Після випуску третього альбому "!" вокаліст гурту "С.К.А.Й." Олег Собчук розповів про свої мрії.

Щоб альбом "!" став популярним

Диск вийшов 24 листопада. Працювали над ним три роки. Хочеться чути його з балконів квартир. Багато разів натрапляв, коли співають мої пісні. Навіть кидав гроші тим, хто виконував "С.К.А.Й." у переході. Не всім підряд, а лише тим, хто добре співає. Якщо погано - мовчки йшов далі.

Записати дует із Мадонною

Дуже поважаю її як жінку і як співачку. Наполеглива, розкута, має смак, харизму, надзвичайно професійна. Виріс на її музиці - слухав до того, як пересів на російський рок. У сім років співав напам'ять Like a Virgin, La Isla Bonita. Тоді ще не знав, про що ці пісні.

Було б ідеально написати для Мадонни українську ліричну пісню і разом її заспівати.

Тур Європою і США

Коли досягаєш успіху в Україні, розумієш, що тут більше нема куди рухатися. Закордонні тури дають можливість вчитися і розвиватися. Цікаво, як би нас сприйняли у світі. Хочу, щоб на концерти приходили не тільки українці-емігранти, але й місцеві. Залюбки зіграли б на стадіоні Wembley та у лондонському Royal Albert Hall. Цікаво виступити у рок-н-рольних клубах, на фестивалях Sziget та Glastonbury. Сподіваюсь, послухати "С.К.А.Й." приходитимуть відомі музиканти. Хотів би почути критику від вокалістів Muse, The Killers, Coldplay, Sigur Ros, братів Ґаллахерів із гурту Oasis.

Заспівати гімн на Євро-2012

Зараз багато українських гуртів складають пісні на футбольну тематику під Євро-2012. Я теж дописую текст. Мріємо заспівати на донецькій "Донбас-Арені" і столичному стадіоні "Олімпійський".

Будинок для родини

Уявляю двоповерхову будівлю з підвальним приміщенням під Києвом, на березі Дніпра. У мансарді можно було б зробити дитячу кімнату. У підвалі - маленький тренажерний зал із сауною. Поблизу буде кабінет-студія, де я працюватиму, записуватиму музику.

Спокій, стабільність, достаток в Україні

Щоб українці були впевнені у завтрашньому дні, соціально захищені. На Заході люди живуть у своє задоволення - заробляють гроші, виховують дітей. У нас – постійно борються за виживання. У цьому сенсі я європеєць. Хоча насамперед - українець.

Зараз ви читаєте новину «С.К.А.Й.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути