вівторок, 28 січня 2020 15:00

Шепнула грабіжнику на вухо, що давно не мала сексу

82-річна Віллі Мерфі з Нью-Йорка побила злодія, який заліз у її квартиру. До приїзду поліції зламала об нього стільницю, добивала ніжками стола. Жінка не розуміє, де взялися сили. Грабіжник із травмами опинився в лікарні.

Ми запитали читачів: які несподівані вміння демонстрували?

У чоловіка в дорозі стався серцевий напад. Від шоку сіла за кермо й повезла його в лікарню. Доти не водила машини. Недавно бачила сон, як на великій швидкості перелякана в'їжджала в місто.

Наталія КОЛОМІЄЦЬ, 42 роки, касирка, Вінниця

П'ять років тому врятувала дівчину, яка верталася зі школи. На неї напали бродячі пси. Один рвав дитині штани. З усією силою схопила собаку за шию і кинула об землю. Він став гарчати на мене. Я ж, не рухаючись, розмовляла з ним і пильно дивилася в очі. За хвилину зграя відбігла.

Оксана КІНЧАРУК, 36 років, фармацевтка, Хмельницький

 

Уночі біля під'їзду якийсь чоловік приставив ножа до мого живота і вимагав гроші. Погрожував зґвалтувати і вбити. Згадала такий сюжет із фільму жахів і наче стала актрисою. Шепнула грабіжнику на вухо, що давно не мала сексу й готова за це навіть заплатити тисячу гривень. Ножа попросила сховати. Мовляв, мене заводять погані хлопці, але не люблю насилля. Тільки він це зробив, я пирснула йому в лице газовим балончиком і втекла.

Юлія БАЛАНЮК, 29 років, менеджерка з продажу побутової техніки, Одеса

Тікаючи від міліції, перестрибнув через 3-метровий паркан. Товариш не зміг, його спіймали. Наступного дня, коли побачив ті бетонні мури, не повірив своїм очам. Там не було за що схопитися. Тоді побилися з хлопцями в кафе. А вони виявились поліцейськими.

Ігор СЕМЕНЮК, 40 років, підприємець, Одеса

Попливла, коли побачила, як тоне моя дитина у Дніпрі. Доти не могла навчитися, хоч і брала приватні уроки в найкращих тренерів. Витягла дитину на берег. Ще з пів години не могла втямити, як це зробила. У воду більше не заходжу. Страх повернувся.

Юлія СИЧОВА, 38 років, менеджерка з реклами, Київ

Перевернув машину. З товаришем їхали на заробітки, дорогою обламалися. Він поставив домкрат і поліз ремонтувати. Я ж відійшов поговорити телефоном і побачив, як упав домкрат і авто придавлює товариша. Прибіг і перекинув машину, наче пластикову. Врятував йому життя.

Валерій МАНЬКО, 40 років, підприємець, Луцьк

Прооперував, не маючи медичної освіти. В АТО товариш отримав поранення в живіт. Боюся крові, від цього непритомнію. Але тоді розумів: якщо нічого не зроблю, людина помре. Мусив витягувати кулю під керівництвом друга-хірурга по телефону. Потім кілька днів нічого не міг їсти, постійно нудило.

Сергій ДЕРЕН, 46 років, інженер, Вінниця

Почала ходити. Із дитинства мала травму хребта, пересувалася на милицях. У підлітковому віці прокинулась і побачила вогонь. Милиць поруч не було, і я вибігла з палаючого дому. Лікарі потім казали, що це сталося через сильний стрес.

Марина ЮДІНА, 45 років, вчителька, Дніпро

Зараз ви читаєте новину «Шепнула грабіжнику на вухо, що давно не мала сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути