середа, 10 травня 2017 18:57

Росія не пустила на Євробачення грузинський гурт

42 країни візьмуть участь у Євробаченні-2017. Пісенний конкурс пройде 9–13 травня в Києві. Про його найцікавіших учасників розповідає оглядач музичного інтернет-­журналу Live.Karabas.com 25-річний Філ Пухарев

Франческо Габбані, Італія

Букмекери вже віддали перемогу 34-річному італійцю Франческу Габбані. Він виконає композицію Occidentali's Karma – "Західна карма". За його словами, це іронія про жителів західних країн, які вважають, що можуть пристосувати під себе східну культуру. Габбані надихнула книжка "Гола мавпа" британського зоолога Десмонда Морріса. Для виступу на Євробаченні пісню довелося скоротити, бо вона не може тривати довше як 3 хвилини. Також із тексту прибрали згадку торгової марки Chanel. Козир Франческо – це один із найяскравіших кліпів серед усіх учасників. Але не факт, що пісня з гарного ролика на YouTube виглядатиме так само ефектно на сцені.

Крістіан Костов, Болгарія

Головний конкурент італійця – представник Болгарії Крістіан Костов. Народився в Москві. Мати з Казахстану, а батько – болгарин. Костов співав у дитячому ансамблі "Непоседы". Був фіналістом російської версії телешоу "Голос. Діти". Крістіан – наймолодший учасник цьогорічного Євробачення. 15 березня йому виповнилося 17. Виконає пісню Beautiful Mess – "Гарний безлад". Це сумний R'n'B у стилі американського поп-рок гурту One Republic. Пісня конкуруватиме з більш драйвовою італійською, може вийти цікава гра на контрасті.

Робін Бенгтссон, Швеція

Шведи традиційно сильно виступають на Євробаченні. 26-річний Робін Бенгтссон – у трійці претендентів на перемогу. Він посів перше місце в конкурсі "Мелодіфестівален". Це шведський аналог нашого національного відбору до Євробачення. Свою пісню I Can't Go On – "Я не можу продовжувати" виконуватиме рухаючись по біговій доріжці в костюмі Джеймса Бонда.

Тако Гачечиладзе, Грузія

Грузинський гурт "Стефане і 3G" 2009 року Росія не допустила на Євробачення в Москві. У назві We Don't Wanna Put In – "Ми не хочемо тиску", розчули прізвище свого президента. Тако Гачечиладзе була учасницею цього гурту. До Києва вона приїде з піснею Keep the Faith – "Продовжуй вірити". Під час її виконання позаду на екрані демонструватимуть кадри нападу Росії на Грузію 2008-го. Гарна композиція і сильна вокалістка. Нагадує бельгійку Лару Фабіан. Пісня політична, як у Джамали торік.

Демі, Греція

Кліп на пісню This is Love – "Це кохання" співачки Демі зняли в Одесі. Автор слів – грецький композитор Дімітріс Кондополус. Із його композицією торік отримав третє місце росіянин Сергій Лазарєв. 2008-го з його піснею Shady Lady в Євробаченні брала участь українка Ані Лорак. Демі представить Грецію в образі ельфині.

Славко Калезіч, Чорногорія

Славко Калезіч називає себе "креативним фріком". Цього року він найбільш ексцентричний виконавець Євробачення. Його волосся заплетене в півтораметрову косу. Дехто вважає, що це – спроба повторити успіх бородатої Кончіти Вурст. Як на мене, це радше спроба зіграти на патріотичних почуттях українців з оселедцем. Образ нагадує гурт Kazaky. В Київ їде з піснею Space – "Космос".

Автор: esckaz.com
  Учасники гурту NaviBand із Мінська Артем Лук’яненко та Ксенія Жук. Дует цього року представить Білорусь на Євробаченні. Вперше в історії пісенного конкурсу виконає пісню білоруською мовою
Учасники гурту NaviBand із Мінська Артем Лук’яненко та Ксенія Жук. Дует цього року представить Білорусь на Євробаченні. Вперше в історії пісенного конкурсу виконає пісню білоруською мовою

Гурт NaviBand, Білорусь

Цьогоріч на Євробаченні вперше пролунає пісня білоруською мовою. NaviBand виконує сонячний, легкий інді-фолк. Гурт бере природною поведінкою на сцені. Музично – менш цікаві. Рецензував їхній найновіший альбом. Поставив 3,5 бала з 10. Найкраща пісня там конкурсна – "Гісторыя майго жыцця" – "Історія мого життя".

9–13 травня, Пісенний конкурс Євробачення-2017

м.Київ, Міжнародний виставковий центр,

пр-т Броварський, 15

Зараз ви читаєте новину «Росія не пустила на Євробачення грузинський гурт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути