четвер, 23 вересня 2010 12:05

"Зареєструйся "ВКонтакте" - і нехай усі твої коханки дізнаються одна про одну"

Понеділок 27

Здати кров для онкохворих і безкоштовно пройти тест на ВІЛ, гепатит та сифіліс можна буде в День донора крові. Таке донорство корисне, бо спонукає організм швидше відновлюватися. Кров можна здавати через рік після татуювання та пологів, місяць після перенесеного грипу, 2 тижні після курсу антибіотиків, 10 днів після виривання зуба, 5 днів після менструації, 2 дні після вживання алкоголю.


День донора крові

10.00 - 16.00, Київ, Києво-Могилянська академія, вул. Волоська, 10, корпус 6, аудиторія 105


Вівторок 28

"Зареєструйся "ВКонтакте" - і нехай усі твої коханки дізнаються одна про одну". У подібній ситуації опинився герой вистави "Надто щасливий батько". Це продовження комедії "Надто одружений таксист". 15 років Джон Сміт насолоджувався сімейним щастям із двома законними дружинами. Аж доки діти обох жінок не познайомилися в інтернеті.


Прем'єра вистави "Надто щасливий батько" Рея Куні в постановці Ірини Барковської

19.00, Київ, театр ім. Лесі Українки, вул. Б.Хмельницького, 5


Середа 29

Першим у світі глобальним кінофестивалем називають Манхеттенський фестиваль "короткого метра". Його конкурсну програму за тиждень покажуть на всіх континентах. Глядачі відзначатимуть уподобані стрічки в анкетах. Результати підрахують у Нью-Йорку. Переможець зніме повнометражний фільм, який покажуть 100 кінотеатрів на 4 континентах. Приєднатися до світового глядацького журі можна буде в кінотеатрах Києва, Одеси, Харкова, Донецька, Львова, Дніпропетровська та Запоріжжя.


Манхеттенський фестиваль "короткого метра"

23 - 30 вересня, Київ, кінотеатр "Київ", вул. Велика Васильківська, 19


Четвер 30

"Лілія Вовкун інколи недотягує, а Лариса Кадирова часом перетягує, - пишуть блогери про читання поезій Ліни Костенко народними артистками до ювілею письменниці. - Костенко без музики зі сцени взагалі краще не читати". У виставі "Інкрустації" акторка Лілія Вовкун виконує їх під музику сестер Тельнюк.


Вистава "Інкрустації" за віршами Ліни Костенко в постановці Олени Шапаренко

19.00, Київ, Молодий театр, вул. Прорізна, 17


П'ятниця 1

Уперше фестиваль документального кіно проведуть у Полтаві. У номінаціях "Людина і природа" і "Мистецтво жити" позмагаються фільми з Полтави, Кременчука, Великої Багачки, Гадяча й поза конкурсом - із Санкт-Петербурга.


Фестиваль "Полтава - док"

12.00, Полтава, парк "Перемога"


Субота 2

"Спочатку ми називалися "ВІРА" й виконували пісні, на які надихнув Цой. Потім стали "Ейфорією" й грали хеві-метал. 2004-го хлопці підстриглися, знайшли Дударика та перейменувалися на "Мерву", - згадують 14 років пошуків себе учасники гурту. Дударик -Максим Бережнюк доповнив важкий рок партіями сопілки, окарини, ріжка, волинки, флояри, флоєрки, телинки, кавала, пан-флейти. Під час перших записів у Києві рівненські музиканти підробляли будівельниками.


Виступ гурту "Мерва" на фестивалі "Руйнація"

Львів, Палац спорту "Україна"


Неділя 3

"Це місто, де недільний день починався з Шуберта, а закінчувався дуеллю, - писав про Чернівці австрійський публіцист Ґеорґ Гайнцен понад сто років тому. - Це місто - на півдорозі між Києвом і Бухарестом, між Краковом і Одесою - було негласною столицею Європи, де співали кращі колоратурні сопрано, де тротуари підмітали букетами троянд, де книгарень було більше, ніж кав'ярень. Чернівці - це корабель задоволень з українською командою, німецькими офіцерами й єврейськими пасажирами на борту, який під австрійським прапором постійно тримав курс між Заходом і Сходом".


День міста Чернівці

Зараз ви читаєте новину «"Зареєструйся "ВКонтакте" - і нехай усі твої коханки дізнаються одна про одну"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути