Ексклюзиви
четвер, 22 липня 2021 02:50

Потенціалу збірної не використали

Краще було посісти друге місце в групі та програти Італії в 1/8 фіналу. А так мали фарт, дійшли до чвертьфіналу й бездарно поступилися.
У поєдинку з Англією поміняли склад, який виграв матч зі Швецією. Зінченко прекрасно зіграв на лівому фланзі, але знову вийшов у центрі. Довбик зі шведами виходить на 10 хвилин і вирішує питання виходу у чвертьфінал. Має швидкість, добре грає головою, б'є з обох ніг. А його навіть на заміну не випускають з англійцями.Кажуть, Малиновський втомився після сезону в клубі. Але Євро – це божевільний мотиватор. Чекав більшого. За підбором виконавців це чи не найсильніша команда за всі часи. Іван ГЕЦКО, 53 роки, колишній футболіст збірної України


Збірна досягла результату. Розмови про погану гру порожні. Мине рік, і ніхто не згадає про неї. А результат залишиться.
На Кубку світу 2006 року якість гри теж не вражала. Але всі з трепетом згадують результат, якого тоді досягли (вийшли в 1/4 фіналу, де поступилися італійцям – 0:3. – Країна). Рівень наших амбіцій упав. 1988 року збірна Радянського Союзу на 90 відсотків складалася з київських динамівців і була незадоволена другим місцем, яке посіла на чемпіонаті Європи. Відтоді футбол зробив величезний крок уперед. Сергій НАГОРНЯК, 49 років, колишній тренер "Дніпра"


Відчуття двоякі. Досягли результату, а гри не було. Обійшли Північну Македонію і Швецію, але поступилися Англії й Австрії. Потенціал збірної залишається невикористаним. Гравці перебувають у розквіті сил і могли розраховувати на півфінал. Хотілося, щоб Україна залишила враження на рівні збірної Іспанії. Ніби останні й програли Італії у півфіналі, але язик не повернеться дорікнути команді. Про нашу збірну такого не скажеш. Дарували надію, а потім жорстоко були биті. Віктор ГРАЧОВ, 54 роки, колишній футболіст донецького "Шахтаря"

Зараз ви читаєте новину «Потенціалу збірної не використали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути