Ексклюзиви
понеділок, 07 травня 2012 17:55

Почала кричати. Паніка була страшна

  Ганна й Дмитро Туренко одружилися 26 листопада торік. За півмісяця після весілля виграли мільйон гривень у лотерею
Ганна й Дмитро Туренко одружилися 26 листопада торік. За півмісяця після весілля виграли мільйон гривень у лотерею

27-річна Ганна Туренко з чоловіком 27-річним Дмитром 11 грудня торік виграли 1 млн грн у лотерею. Після відрахування 17% податків, за півроку отримають всю належну їм суму - 830 тис. Планують купити помешкання за містом. Зараз подружжя живе з батьками й сестрою Дмитра в трикімнатній квартирі.

- Одружилися ми 26 листопада. Не святкували. Просто пішли в загс і розписалися. Подію відзначили вдвох у ресторані. Чоловік за два дні до виграшу звільнився з роботи.

У суботу 10 грудня зібралися на виставку фіалок. Ішов дощ. Заїхали в кіоск, щоб купити чоловікові цигарок. В кишені мали 60 гривень. На 50 узяли три лотерейні білети, на сигарети грошей не вистачило.

У неділю вранці прокинулася, Діма ще спав. Розбудила його, щоб допоміг закреслювати номери. Наприкінці передачі вийшла в туалет, чую крик із кімнати: "Аню, біжи, зараз дзвонитимуть". Взяла трубку, то телефонували зі студії, сказали - ми виграли мільйон. Почала кричати. Паніка була страшна. Чоловікова сестра із сусідньої кімнати прибігла. Нам дуже пощастило. Перший претендент на мільйон не взяв слухавку. Другий зареєструвався не на той розіграш. Тому подзвонили нам. Кілька годин сиділи з чоловіком у ступорі. Хотіли, щоб нам зателефонували й підтвердили, що саме ми виграли. Дзвінка не було, тому самі набрали на гарячу лінію, перепитали. Нас запевнили, що ми все правильно зрозуміли.

На 50 гривень взяли три лотерейні білети, на цигарки грошей не вистачило

Першу ніч із чоловіком узагалі не спали - плани на майбутнє будували. Сотню разів перевіряли документи й розрахунковий рахунок. Заспокоїлися лише, коли отримали перший транш. За тиждень після виграшу я схудла на 5 кілограмів.

Ми ніби запрограмували цей виграш. Дуже хотіли свою квартиру. В інтернеті вибирали район, де хочемо жити. Постійно говорили, який ремонт зробимо. Але не мали грошей на нерухомість. Рахували, що нам потрібно 12 років, аби назбирати на квартиру.

Мільйонерами не почуваємося. Новий рік справляли з холодцем і шубою. Частину виграшу, яку вже отримали, поклали на депозит. Трохи взяли на операцію - Дімі недавно видалили апендицит. Досі купуємо лотерейні білети. Мріємо виграти квартиру, щоб гроші, які вже є, вкласти у бізнес - відкрити логістичну фірму з пасажирських перевезень. Базу клієнтів маємо, та й водії знайомі є. Я була б бухгалтером у чоловіка.

Родичі й друзі про виграш знають. Гроші ще ніхто не просив позичити. Якщо, не дай Бог, трапиться з ким біда чи хвороба якась серйозна, без роздумів допоможемо. На церкву жертвувати не будемо. Попи й так на Mercedes'ах роз'їжджають.

Зараз ви читаєте новину «Почала кричати. Паніка була страшна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути