Ексклюзиви
середа, 29 лютого 2012 17:25

Оргазм відчувають 99,99 відсотка чоловіків і 70 відсотків жінок

108 разів на рік у середньому кохаються українці, за даними позаторішнього дослідження компанії Durex. Середньосвітовий показник - 103 рази. Рекордсменами є греки - 138 разів на рік.

Українські чоловіки за 30 присвячують сексу від чотирьох до 18 годин на рік, розповідають у фармацевтичній компанії Bayer Scherin Pharma. Тобто один статевий акт триває від двох до 10 хвилин.

Ігор Горпинченко, 66 років, генеральний директор Українського інституту сексопатології й андрології. Головний спеціаліст із сексопатології й андрології Міністерства охорони здоров'я України:

- Сексуальність - необхідний компонент життя. Обмеження в сексі гальмує вироблення тестостерону. Він відповідає за кровообіг, травлення, психіку, енергетичний потенціал, активне мислення, творчість. Як приклад можна навести 40-річних, у яких починають клімактеричні зміни. Це через зменшення кількості тестостерону. Тому виникають недуги другої половини життя: цукровий діабет, гіпертонія, атеросклероз, ішемічна хвороба серця, депресивність. Секс впливає на працездатність так, як повноцінне харчування або чисте повітря.

Є три типи сексуальних темпераментів - сильний, середній і слабкий. Представники першого рано починають статеве життя і пізно його завершують. Для них секс на першому місці. Кількість статевих актів на добу може досягати 10. У такому ритмі людина спроможна жити 10-30 років. Тоді потреба кохатися знижується до двох-трьох разів на тиждень. Статевий темперамент пов'язаний із тестостероном. Якщо його багато, чоловіки кремезні, широкоплечі, іноді лисі. Вони мають багато волосся на обличчі й тілі. Жінки мають вусики над верхньою губою.

Люди зі слабким темпераментом проявляють сексуальність пізно - у 18-20 років. Вони зазвичай худі й високі. У чоловіків низький рівень волосатості, а в жінок невеликі груди та вузькі стегна. Таким сексу достатньо раз на тиждень.

Представники середнього типу - це проміжне між сильним і слабким.

Жінок більше тягне кохатися на 12-14-й день від початку менструації

З точки зору біології краще, коли шлюб беруть люди з однаковим сексуальним темпераментом. Але нормально, коли в жінки слабкий, а в чоловіка - сильний. Дружина адаптується і навчиться отримувати задоволення.

Зазвичай тривалість сексуального акту 3-7 хвилин. Є такі, в кого викид сперми відбувається за 1-2 хвилини, а в декого - через півгодини. Якщо в чоловіка "розряджається"швидко, жінка пристосовується і встигає дістати насолоду.

Найкраще кохатися, коли є бажання. Не вірте тим, хто каже, що слід це робити вранці чи серед ночі. Їжа не пов'язана із сексуальністю. Навіть голодні здатні на повноцінний секс. А можна цілий день їсти креветки, але результат буде нульовий.

Не можуть мати тривалих сексуальних контактів люди з різним рівнем культурного розвитку. Наприклад, освічена жінка і неук. Або:  зосереджена на матеріальному і той, хто цінує духовне життя.

Чоловіки до першого статевого акту непогано уявляють, що відчуватимуть під час нього. У 14-15 років вони переживають період полюцій - нічного виверження сперми, часто бачать еротичні сни, під час яких отримують оргазм. Дівчатам такі сновидіння менш властиві, а займатися онанізмом заважає дівоча пліва.

У хлопців комплекс неповноцінності найчастіше пов'язаний із розміром члена. У дівчат - із тим, що вважають себе непривабливими.

Для створення родини краще, коли обоє мають сексуальний досвід.

Для початку спільного життя властиві гіперсексуальність, повторні статеві акти. Залежно від темпераменту вони можуть повторюватися від двох до 10 разів за добу. За деякий час пари входять в умовно-фізіологічний ритм. У чоловіків сильного темпераменту це відбувається через 7-12 років подружнього життя, у слабкого - через рік-два. Тоді зникає потреба в повторних статевих актах. Часто це збігається з кар'єрою, народженням дітей. З'являються нові проблеми, секс із першого місця переміщається на друге-третє. Це можуть прискорити незбалансоване харчування, переїдання, алкоголь, хвороби, психологічні травми.

Жінок більше тягне кохатися в період овуляції, на 12-14-й день від початку менструації. Найбільша потреба в ньому тоді, коли найнижча імовірність завагітніти - за три дні до й після місячних.

Оргазм мають 99,99 відсотка чоловіків і 70 відсотків жінок. Кожна десята має вроджену анаргозмію. Такі ніколи не відчувають оргазму.

52

відсотки чоловіків мають сексуальні проблеми. До лікарів звертається кожен десятий із них. Решта соромляться. Такі цифри наводять в Українському інституті сексопатології та андрології.

Секс допомагає організму боротися з хворобами

Василь Черепанин, 46 років, головний сексопатолог Львівської області:

- Частіше почали звертатися дорослі незаймані чоловіки, від 23 до 27 років. Через інтернет, порносайти вони тривалий час обходилися без близькості. А зараз бояться її. Бо думають, що не зможуть так, як бачили на екрані.

Статевий контакт має закінчитися задоволенням. Це позитивні емоції, вони важливі для лікування будь-яких недуг. Секс допомагає організму боротися з хворобами. Проте самим лише інтимом рак, запалення, виразку не вилікуєте.

Регулярне статеве життя зменшує ризик серцево-судинних захворювань. Адже працюють м'язи всього тіла, поліпшується загальний кровообіг, ніжний масаж внутрішніх органів сприяє припливу крові до органів малого таза. Пристрасний статевий акт спалює 200 кілокалорій - приблизно стільки, як 15 хвилин бігу.

Людина протягом життя може мати різні сексуальні апетити. Наприклад, одружений чоловік мешкає у двокімнатній квартирі, де за стіною - теща. Коли він купує окреме житло, його життя змінюється на краще. Він перетворюється на казанову. У жінок патологічна потреба інтимного контакту може з'явитися у передкліматичний період - через гормональні зрушення.

Тривалість життя не залежить від того, чи часто люди кохаються. Тибетські ченці не мають сексу і живуть довго.

Леся МЕЖВА

 

Зараз ви читаєте новину «Оргазм відчувають 99,99 відсотка чоловіків і 70 відсотків жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути