середа, 25 липня 2012 17:22

Олексій Шимотюк п'ять разів одружувався з однією жінкою

  Вінниччани Олексій і Наталія Шимотюки за 30 років розлучалися чотири рази
Вінниччани Олексій і Наталія Шимотюки за 30 років розлучалися чотири рази

Вінничанин Олексій ШИМОТЮК, 53 роки, п'ять разів одружувався і чотири рази розлучався з Наталією:

– Мій ідеал жінки – білявка з тонкою талією і четвертим розміром грудей. Такої в мене ніколи не було, підсвідомо їх боявся.

Наташа – чорнява. Познайомився з нею, коли їхав до товариша на весілля в місто Гайсин. Вона тоді була в голубому платті, сиділа на першому сидінні, але в автобусі до неї підійти не було як. Вийшли обоє на вокзалі, вона везла з Вінниці кавуна. Запропонував їй помогти, взяв торбу, на виході за щось зачепився, побив ноги й кавуна. Наташа розплакалася. Я пообіцяв їй купити гору морозива й попросив, аби пішла зі мною до друга на весілля. Вона не схотіла. Знайшов її перед від'їздом, запросив на побачення у Вінниці.

Зустрічалися півтора року. Зачарувала вона мене своїми коротенькими спідничками і рівненькими ніжками. Ще дуже гарно сміялася, голосно і дзвінко. Одружилися, коли мені виповнилося 23 роки. Весілля якраз було на мій день народження, бо в інший час ресторан був зайнятий. Моя покійна баба тоді сказала, що це щастя не принесе. Одружилися не по любові, а тому, що Наташа мені подобалась, і я хотів утекти від батьків.

Уперше серйозно посварилися через те, що я купив на весільні гроші радіолу. Приніс, настроїв, включив музику, хотів потанцювати. А вона – у сльози, бо хотіла пральну машинку. Тиждень не говорили. Після того сімейного бюджету ніколи не мали. У кожного були свої гроші.

Через рік поскидав у сумку речі й поїхав у Крим. Думав, вернуся, покладу заяву про розлучення на стіл, і все – буду вільний. Коли приїхав, дружина була в лікарні. Виявилося, що вона через мене втратила дитину. Тоді не став подавати на розлучення, але перед ­Новим 1985 роком зустрів жінку, яка мене зачарувала. Подав на розлучення і перебрався до Юлі. Вона була старша за мене на 15 років, мала дорослого сина. Прожив із ними півроку. Юля намагалася все вирішувати сама. ­Зрозумів, що вона мені як дружина не підходить.

Винайняв кімнату і жив кілька місяців сам, але весь час тягнуло до Наташі. Прийшов до неї з в'язкою бубликів і пляшкою плодово-ягідного вина. Розплакався, вона повірила. Побралися вдруге, коли через пару місяців жінка завагітніла.

Наташа була на сьомому місяці, а я задумався про свободу. Сімейне життя було занадто нудне. Народився син Андрій, і я пішов із дому. Не витримав постійного плачу. Розлучилися, коли сину виповнилося півроку. Платив аліменти. Подався в Харків на авіаційний завод. Жили в гуртожитку з трьома холостяками. Через п'ять років повернувся втретє до дружини. Наташа попросила про це сама. І наполягла, щоби знову розписалися.У черговий раз розлучилися, щоб отримати квартиру. Ми жили в однокімнатці, а на електроламповому холостякам давали квартири. Помешкання так і не отримали. Я подався на заробітки до Польщі, потім – до Росії. За рік приїхав із баблом, купив машину. ­Хотів знову повертатися на заробітки, оформив на жінку машину й квартиру. Аби бути впевненим у ній, знову одружився.

Вчетверте Наташа сама подала на розлучення. Хтось із знайомих доніс їй, що я в Росії маю коханку.

Якось прихопило серце, і я попав у лікарню. Пролежав три місяці. Коли вийшов, знову почав добиватися Наташі. Запросив її на побачення, ми каталися на катері, їли морозиво, а ввечері я їй купив цілий оберемок кульок. Торік одружилися з Наташею вп'яте. З дня нашого знайомства минуло 30 років. Тільки тепер я зрозумів, що вона – моя половинка. Доповнює мене в усьому. Сідаємо снідати – вона п'є каву з цукром, а я – без. Я люблю дивитися телевізор, вона – читати книжки. Найбільше в Наташі ціную вміння залишатися жінкою. У 52 вона виглядає на 10 років молодшою. Дуже терпляча. ­Мабуть, в Україні нема жодної жінки, яка б уп'яте вийшла заміж за одного і того самого чоловіка. Поважаю її як матір. Вона виховала сина справжнім мужиком. У нього зараз своя сім'я, маємо двох онучок.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Шимотюк п'ять разів одружувався з однією жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути