вівторок, 18 грудня 2012 19:02

"На Новий рік нікому подарунків не дарую" - Ольга Фреймут

  Ольга Фреймут

30 років, телеведуча
Народилася в місті Новий Розділ на Львівщині. Батько – футболіст, мати – майстер спорту з плавання. Справжнє прізвище – Коник. Фреймут – дівоче прізвище матері.
Ступінь магістра міжнародної журналістики отримала у Львівському 
національному університеті 
імені ­Франка. Також вчилася в Міському 
університеті Лондона.
В Англії працювала офіціанткою, 
згодом – вільним журналістом 
на ”Бі-Бі-Сі”, знімалася у рекламі. 2005-го повернулася в Україну. Шоу ”Ревізор”, яке веде на ”Новому каналі”, здобуло цьогоріч нагороду ”Телетріумф” як найкраща інформаційно-розважальна програма. 
Була заміжня за головним режисером ”5 каналу” Олександром Ракоїдом. 
Має 6-річну доньку Злату від 
британця Ніла
Ольга Фреймут 30 років, телеведуча Народилася в місті Новий Розділ на Львівщині. Батько – футболіст, мати – майстер спорту з плавання. Справжнє прізвище – Коник. Фреймут – дівоче прізвище матері. Ступінь магістра міжнародної журналістики отримала у Львівському національному університеті імені ­Франка. Також вчилася в Міському університеті Лондона. В Англії працювала офіціанткою, згодом – вільним журналістом на ”Бі-Бі-Сі”, знімалася у рекламі. 2005-го повернулася в Україну. Шоу ”Ревізор”, яке веде на ”Новому каналі”, здобуло цьогоріч нагороду ”Телетріумф” як найкраща інформаційно-розважальна програма. Була заміжня за головним режисером ”5 каналу” Олександром Ракоїдом. Має 6-річну доньку Злату від британця Ніла

24 понеділок

"Майданна" ялинка мене лякає. Нещодавно гуляли з донькою у центрі. До нас зі Златою підходить "заєць", фотографуюся з ним. Відійшов на декілька кроків, знімає "голову" – а у нього такі фінгали під очима. Конкретний алкоголік. Сама ж ялинка дуже холодна. У Європі на центральних площах пахнуть, затишні. Наша – невідомо якого походження.

Відкриття центральних ялинок у містах України

25 вівторок

У 30 років сподіватися, що талія сама по собі буде делікатна, – марно. Тому відмовилася від смаженого. Ніяких ковбас, сальтисонів і майонезів. Їм багато фруктів і овочів. У спортзал ходити шкода часу – 3 години витрачаю, бо немає поряд із домом. Традиційно відвідаю косметолога, перукаря, зроблю манікюр, педикюр і депіляцію.

Завершення реконструкції ресторану та павільйону з альтанкою у президентській резиденції "Синьогора"

Івано-Франківська область, Богородчанський район, село Стара Гута, Резиденція президента України "Синьогора"

26 середа

Побуду наодинці, сходжу в церкву. Помолитися, подякувати, підбити підсумки. Завжди виписую на листочок досягнення за рік. Діловий підхід до себе допомагає зібратися з думками. Цього року досягнень багато. Знялася у двох успішних проектах. Купила дві квартири: у Києві та Львові. Жінка може заробляти. Кажу це не для заздрощів, а щоб на моєму прикладі переконалися. З'явилася друга половинка, яку дуже люблю й ціную. Злата пішла в школу – це багато значить для мами. Прошу все це зберегти у Новому році.

Виставка "Досягнення науки – виробництву" та науково-практична конференція "Вчені Прикарпаття – сталому розвитку краю"

10.00, Івано-Франківськ, Обласна державна адміністрація, вул. Грушевського, 21

27 четвер

На Новий рік нікому подарунків не дарую. Я родом із Західної України, де з дитинства їх отримували на Миколая. Моя бабуся – етнічна німкеня. Їх вислали в Казахстан, де вони залишилися без нічого. Було дуже тяжко, але звичай дарувати на Миколая зберігся. Бабуся розповідала, як 1942-го прокинулася вночі на 19 грудня. У неї на ліжку сидів старенький дідусь, якого вона бачила на образах у церкві. Він її погладив по голівці й каже: "Не плач, дитинко, все буде добре". Відтоді дуже шаную цю традицію.

Торік Злата прийшла в садочок і розповідає, що їй Миколай приніс: iPad, одяг, іграшки. Її друг Міша аж розплакався, що йому нічого немає. А Злата каже: "То ти на дев'ятому поверсі живеш, він не встиг просто". А вдома питає мене: "Чому Миколай не приніс Міші подарунків? Він же слухняний". Наступного дня я підготувала пакуночок і підписала: "Міші від Миколая". А донька передала йому зі словами: "Я ж казала, що він просто не встиг".

до 24 січня Виставка-ярмарок новорічних подарунків "Від Романа до Йордана"

Львів, кав'ярні "Світ кави", пл. Катедральна, 6, "Старі Мури", вул. Сербська, 5, "Квартира 35", вул. Вірменська, 35

28 п'ятниця

Колись із шаленою знижкою купила для зйомок "Ревізора" ботільйони від Gucci. Коштували 16 тисяч гривень. Почався розпродаж, але мали ліміт – 5 тисяч, все одно не вистачало. То я пошкрябала їм каблук і сказала, що взуття – браковане. Виторгувала 80 відсотків. У мене в гардеробі є одяг щойно з подіуму, від світових дизайнерів. Але його мені дарували. Якщо купую сама – це обов'язково розпродаж. І чим більший, тим краще. У кожному магазині, який люблю, маю знайомих продавців. Як тільки починаються знижки, вони відкладають потрібні розміри. Уже вгадують, що мені сподобається.

Святкові розпродажі у магазинах

29 субота

У дитинстві найпрестижнішою роллю на новорічних ранках була Снігуронька. Мама навіть носила якісь подарунки вихователям, щоб я її отримувала. Одного разу нею стала інша дівчинка, а я була Мальвіною. Досі пам'ятаю, яка була пригнічена. Злата цього року буде Лисицею Алісою. Забираю її зі школи, вдягаю рейтузики, а вчителька якраз розподіляє ролі: "Снігова королева". Кажу: "Піднімай руку, це ж круто". Вона – ні, не хочу. "Герої Мадагаскару" – Повненька дівчинка тягне руку: "Хочу бути бегемотом!"

Вистава "Чарівний світ Мері Поппінс"

13.30, 16.00, Київ, premier palace hotel, бульв. Шевченка, 5–7/29

30 неділя

На Новий рік летимо зі Златою до Парижа, у Disneyland. 1 січня завжди намагаюся бути в дорозі. Дуже важливо не відсипатися вдома, бо як перший день року проведеш, такий весь і буде. Торік мандрувала – і весь рік на ногах. Стільки пар взуття стоптала. Навчилася спати по 5–6 годин.

Святкова новорічна програма

Париж, парк розваг Disneyland Paris

Зараз ви читаєте новину «"На Новий рік нікому подарунків не дарую" - Ольга Фреймут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути