Ексклюзиви
середа, 23 травня 2012 19:46

Контракт забороняє публічні стосунки з одруженими й літніми чоловіками

Тайванські дівчата єдиною можливістю достойно жити вважають багатого коханця

На початку травня оргкомітет тайванського щорічного конкурсу краси Miss Globalcity ввів ще одне правило для моделей. Відтепер протягом року красуні не повинні мати стосунків із одруженими чоловіками.

Письмова згода з новим правилом - одна з умов участі в конкурсі. Якщо виявиться, що модель зустрічається з одруженим, її дискваліфікують.

- Це правило ввели вперше. Останнім часом дуже модно бути коханкою, а не дружиною. Але це не найкращий шлях до успіху. Треба навчитися казати чоловікам "ні", - говорить організатор конкурсу Фіфі Чанг.

Сяо ЛУ, 36 років, педіатр, Тайбей:

- Наші жінки - одні з найосвіченіших і найрозумніших. У них надто високі вимоги до чоловіків. Хочуть, щоб був добре забезпечений, багато заробляв. Коли виходять заміж, вимагають більше, ніж чоловік може дати. Починаються проблеми. Розчаровані жінки або шукають когось за кордоном, або живуть самі. Часто стають коханками багатіїв. І їх це влаштовує. А мужчини, які хочуть сім'ю, одружуються переважно з китаянками з материка. Вони спокійні й надійні. Подають голос лише тоді, коли їх питають.

Фіона ЧЖЕНЬ, 38 років, підприємець, Тайбей:

- Тайки нечасто мріють присвятити життя пелюшкам і дітям. Із нас погані господині. Ми дбаємо про кар'єру, дуже цінуємо фінансову незалежність. Мені зараз майже 40. До 30 ще мріяла вийти заміж. Коли почала заробляти достатньо на життя, купила собі житло й авто - заспокоїлася. Зараз не хочу, аби хтось руйнував мій спосіб життя. Є речі, до яких я звикла. Тепер не стала б чиєюсь коханкою, хоч коли була студенткою, зустрічалася понад рік зі старшим на 10 років чоловіком. Спочатку була не в курсі, що в нього є дружина. Дізналася випадково, коли побачила їх разом у місті. Тоді він розповів мені все. Відтоді ми не бачилися.

До 30 мріяла вийти заміж. Коли почала заробляти достатньо на життя, купила собі житло й авто, заспокоїлася

Зараз молоді дівчата розбещені. Отримують від батьків усе, що хочуть. Цілими днями сидять в інтернеті. Заводять там знайомства. Часто з одруженими. Дочка моєї двоюрідної сестри щоразу після побачень приносить дорогі подарунки, минулого тижня прийшла із золотим браслетом. Матері сказала, що подарував друг. Хто він - не зізнається. Підозрюємо, що її залицяльник одружений. Інакше не приховувала б його імені.

Лі ЧУН, фармацевт, 35 років, Тайбей:

- Я втомився пояснювати іноземним партнерам, що Тайвань - не батьківщина тайського масажу, і що після переговорів я не замовлятиму їм до номеру повій. Усі сприймають наш регіон як рай секс-туризму.

Зараз наша робота підпорядкована індустрії краси. Розробляємо відбілювальні зубні пасти й креми для обличчя, помади, що зроблять губи наших жінок подібними до європейських. Ніхто не переймається розробкою вакцин чи ліків від раку. Всіх турбує тільки, чи достатньо наші жінки сексуальні. Те саме в Японії та Кореї. Але вони розвиненіші економічно, там жінка може зробити кар'єру. А в нас єдиною можливістю мати достойне життя вважають багатого коханця.

За рік ми взяли понад десяток особистих помічниць і секретарок. Дівчата тримаються максимум до других переговорів. Потім перша стає утриманкою француза, друга - німця, третя викачує гроші з американця. Один із них пояснював мені, що це дешевше, ніж щоразу знімати повію. Та й запити у тайванок значно нижчі, ніж, наприклад, у японок.

Наша компанія збиралася відрядити кількох працівниць у Європу на підвищення кваліфікації з подальшим підписанням контракту на п'ять років. Але погодилася тільки одна. Решта вирішили не втрачати своїх грошових мішків тут. Але за рік він знайде собі іншу, а ти залишишся без роботи і грошей.

Джо ТРЕНТОН, 49 років, промоутер, Тайбей:

- Із дівчатами, яких беремо для масштабних рекламних кампаній, підписуємо контракт. Він забороняє публічні стосунки з одруженими й літніми чоловіками. Зразу кажу, що я - власник модельного агентства, а не елітного борделю. Це діє.

Більше не маю справ зі співачками й учасницями конкурсів краси. Вони перемагають, підписують контракт, а тоді за кілька місяців телефонує багатий дядечко з Китаю й питає, за яку суму ми можемо заплющити очі на деякі пункти контракту. Але я їх розкручую, щоб вони приносили гроші хоча б кілька років, а не три місяці.

Сурі ТАМА, 24 роки, студентка, Тайбей:

- У випускному класі у нас була квота на дві стипендії на навчання в Японії для дівчат, і шість - хлопчачих. Я переживала, що буде шалена конкуренція, але на стипендії претендували всього четверо. Ті двоє потім поїхали вчитися в Сингапур.

На випускному однокласниці розповідали, скільки батьки готові їм дати на пластичні операції. Казали, що для жінки найвигідніші інвестиції - у свою зовнішність.

Так сталося, бо всі ідеї приходять на острів у якомусь потворному вигляді. Змішалися сексуальна революція у США, культура японських гейш і корейська індустрія краси. Ніхто не фільтрує телебачення, не стежить, що показують у кліпах.

Моя старша сестра - досить відомий гінеколог на Тайвані. Каже, звертаються багато молодих дівчат із проханням зробити операцію, щоб ніколи не завагітніти. Відмовляти вона не має права. Але це страшно, коли 20-річна дівчина жертвує своїм майбутнім, щоб бути максимально зручною коханкою.

Ті СУНЬ, 51 рік, вчителька, Тайбей:

- Зараз усі газети обурюються рішенням заборонити конкурсанткам мати стосунки з одруженими чоловіками. Мовляв, це втручання в особисте життя. Але вони ніколи не ховалися. Вважали великою удачею, якщо репортери світської хроніки сфотографували їх на балконі готелю з якимсь мільйонером. Сподіваюся, заборона примусить їх хоча б приховувати це.

Торік на Тайвані провели соціологічне опитування серед жінок про їхні плани. Майже 18% заявили, що не збираються ніколи виходити заміж. Із них майже чверть не планують народжувати дітей.

50,1% опитаних вважають, що заміжжя не зробить їх щасливішими. Більшість неодружених жінок шукають у шлюбі економічних вигод.

Зараз ви читаєте новину «Контракт забороняє публічні стосунки з одруженими й літніми чоловіками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути