Ексклюзиви
четвер, 05 серпня 2010 11:41

Кому з росіян ви заборонили би в'їзд в Україну? - ОПИТУВАННЯ

У ніч на 23 липня в місті Брянськ із потяга N42, що їхав до Москви, російські прикордонники зняли й відправили назад в Україну Василя Овсієнка, координатора програм Харківської правозахисної групи. Колишній в'язень відсидів у радянських таборах і тюрмах 14 років. Його прізвище було в переліку осіб, кому заборонили в'їзд до Російської Федерації. Василь Овсієнко їхав у село Кучино Пермської області в Музей історії політичних репресій і тоталітаризму, який із 1995 року діє в приміщенні колонії особливо суворого режиму ВС-389/36. Такі поїздки Василь Овсієнко здійснював не вперше.

"У тому, що мене не пустили, більше користі, ніж якби я поїхав, - каже правозахисник. - Бо між державами вийшов скандал. Росія тяжко осоромилася".


Ми запитали: кому з росіян ви заборонили б в'їзд в Україну?


"Якби моя воля, то не впустив би в Україну Лужкова, Затуліна і звичайно ж, російський Чорноморський флот. Це те, що шкодить українцям, розколює наш народ".

Станіслав СИРОВАЦЬКИЙ, 19 років, студент, Донецьк


"Мою колишню дівчину. Вона - росіянка. Ми недавно розійшлися і зараз вона готова мене вбити. Зняв би з потяга й хай собі йде, куди захоче. Мені було б спокійніше, що не зможе приїхати в Україну".

Дмитро ЛЕВЧЕНКО, 23 роки, продавець, Миколаїв


"Я далекий від політики й не знаю, хто і що там говорить про українців. Тому всім росіянам "ласкаво просимо". Але Басков, хай би не приїжджав в Україну. Таких "солодких" треба засилати на Колиму".

Геннадій ЗАЛИСЬКИЙ, 38 років, Дніпропетровськ


"Як колишня росіянка, не впускала би сюди кожного другого. Хоча й серед українців є купа людей, яких із задоволенням виселила б із цієї країни. Не впустила би точно патріарха Кирила. У день його приїзду затримали всі авіаперельоти. Доньку в Єгипет проводжала, а рейс затримали на 3 години. Усі центральні вулиці в Києві стояли. Додому добиралася 3 години. Крім того, патріарх Кирило те й робить, що залякує українців. На мою думку, вибух церкви в Запоріжжі також не просто так".

Наталія ЧИСТЯКОВА 40 років, турагент, Київ


"Російського дизайнера Артемія Лебедєва. Він мені не подобається як людина. Не розумію, як онук письменника Олексія Толстого може так матюкатися. У блозі своєму всяку нісенітницю пише, привертає до себе увагу різними тупими конкурсами "Пришліть фотку з оголеними грудьми - виграйте айпод". Усе це низько, мені здається".

Поліна ЄРЬОМИЧЕВА, 23 роки, піар-менеджер, Київ


"Не хочу, щоб в Україну приїжджав режисер Роман Віктюк і привозив свої дурні вистави. Пару років тому братова дружина потягнула нас на його "Служниць". Довелося дивитися на чоловіків, які витанцьовують у жіночому вбранні. Було просто гидко. Ледве досидів до кінця, але так і не зрозумів про що там ішлося. Крім того, на виставу прийшло багато голубих. За нами сиділа якраз така парочка, весь час шепотілися і гладили один одному руки".

Леонід, 38 років, хірург, Київ

Зараз ви читаєте новину «Кому з росіян ви заборонили би в'їзд в Україну? - ОПИТУВАННЯ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути