четвер, 08 квітня 2010 18:12

Кого ви клонували б?

Італійський прем'єр-міністр Сільвіо Берлусконі видав книжку "Любов завжди перемагає заздрість і ненависть". Опублікував у ній 50 тис. листів своїх шанувальників. Прем'єр отримав їх після нападу душевнохворого міланця, який розбив йому обличчя до крові. Автор одного з листів так любить Берлусконі, що закликав владу клонувати Сільвіо. Ми запитали в українців: кого вони клонували б.


"Планую відкрити кіоск зі спиртними напоями біля будинку, тому клонував би сусіда-алкаша. Думаю, пару десятків вистачить. Вони робили б мені гарну виручку. Син йому дає багато грошей, а Семен Іванович спускає всі на спиртне. Дружина померла молодою, і він спився".

Валентин МОВЧАН, 42 роки, підприємець, Кривий Ріг


"З точки зору церкви, ми проти будь-якого втручання у святе за допомогою генетики. Але якщо почнуть клонувати людей, то нехай першим кандидатом стане саме Сільвіо Берлусконі. Я теж його прихильник. Він - живий і яскравий політик, гарно виступає на публіці. Його знають і люблять не тільки в Італії, а й по всьому світу. Невипадково ж його знову і знову обирають прем'єром".

Юрій ПАЛІЄНКО, 35 років, пастор протестантської церкви, Дніпропетровськ


"Обожнюю фільми жахів та різноманітні історії про маніяків. Зробив би десяток копій Джека Потрошителя, із сотню клонів якихось мутантів і маніяків, і обов'язково пару тисяч динозаврів. Жити стало б набагато веселіше. А то зараз усі про гроші лише скиглять".

Михайло БАГРОВ, 19 років, студент, Алушта

"Клонував би самого себе. За інших не візьмуся вирішувати таке важливе питання. Але себе побачити збоку було б цікаво. Спробував би подружитися зі своїм двійником. Бачив в одному фільмі, що клон замінив оригінал в усіх сферах життя - чоловік фактично залишився без роботи, без родини, без друзів. Але я цього не боюся - душу не клонуєш. Хоча, якщо це і буде можливе, то все одно наважився б на експеримент. Зможу тоді бути одночасно в двох місцях".

Сергій СЕРДЮК, 25 років, менеджер, Київ

"Клонував би того андрогіна, що живе в Австралії. Буде забавно, якщо в світі з'явиться третій вид людей - ні жінка, ні чоловік, а щось середнє. Може, вони будуть розумніші за всіх нас".

Размут ЗАМУТОВ, 50 років, бізнесмен, Одеса

"Хотіла б клонувати свою собаку Найду, доки вона жива. Вона вже старенька, а я не уявляю своє життя без неї. Навіть замовила б два клони на випадок, якщо один із них не виживе".

Анастасія СОРГУЧ, 33 роки, домогосподарка, Суми

"Хочу клонувати Бреда Пітта. Це мій ідеал чоловіка. Вже років сім шукаю собі такого, але безрезультатно. А так і Джолі не постраждає, і я буду щаслива. Готова, навіть, заплатити за це. Якщо буде дорого - візьму кредит".

Ганна ЛИСОВСЬКА, 31 рік, продавець, Миколаїв

"Можна зробити пару тисяч клонів здорових чоловіка й жінки з високим рівнем інтелекту, щоб заслати їх на Марс. Хай там усе облаштують перед майбутнім переселенням решти землян. А як їм не вдасться, то ніхто не сумуватиме, якщо вони загинуть. А ще мені подобається думка, що можна наклонувати прислуги зо два десятки чоловік і лежати на дивані хоч 24 години на добу. Ну, і дівчат теж можна розмножити".

Олег СТРУЦЬКИЙ, 29 років, тимчасово безробітний, Вінниця

Зараз ви читаєте новину «Кого ви клонували б?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути