четвер, 09 грудня 2010 13:08

Генпрокуратура завершила слідство у справі про вбивство Георгія Гонгадзе

 

Субота, 4 грудня, 22.08

Президент Чечні Рамзан Кадиров із чемпіоном світу з боксу Віталієм Кличком заходить у залу торгово-розважального центру "Термінал" у місті Бровари поблизу столиці. Там о 22.20 має розпочатися бій за титул чемпіона світу за версією ІВО між колумбійцем Річардом Ґутьєрресом та чеченцем Заурбеком Байсангуровим, який живе в Києві.

Охорона Кадирова попросила його сісти в президентську ложу, закриту від глядачів броньованим склом. Але за кілька хвилин до поєдинку той уже був біля рингу, поруч із Кличком. Упродовж бою президент щось вигукував, кілька разів хапався за голову, закривав обличчя руками. Після того, як Заурбек переміг у 12-му раунді технічним нокаутом, вискочив на ринг і станцював лезгінку. Потім підняв чемпіона і посадив собі на ліве плече.

Перемогу Байсангурова чеченська делегація відсвяткувала в ресторані "Ґранд Адмірал Клуб" під Ірпенем. Вечеря тривала близько 2 год. Кадиров замовив український борщ, вареники з сиром і сметаною. Була на столі і смажена курка.

Київщиною президент Чечні їздив ескортом із 24 джипів.

А в цей час:

22-річна Ірина Бондаренко з друзями танцює під музику нідерландського діджея Арміна ван Бюрена в столичному Міжнародному виставковому центрі на просп. Броварському.

- Була в майці, вона вмить стала мокрою. Хотіла випити кави, але до автомату стояла 10-метрова черга, - каже Ірина.

Ван Бюрен вийшов на сцену о 23.40. На концерт продали всі 12 тис. квитків.

До Жидачівської районної лікарні на Львівщині під'їжджає карета швидкої допомоги з тілом 54-річного Романа Соболевського. За 30 хв. до того його знайшли непритомним на автобусній зупинці в селі Тудори.

- Температура була мінус 15. Щось у нього із серцем було - зомлів. Наші забрали вже напівживого. Чоловік помер у машині, дорогою в лікарню. П'яним не був. Тіло родичі забрали наступного дня, - каже 46-річна Галина Кривобока з приймального відділення райлікарні.

В Одесі 20-річний студент Юрiй збирається спати. Він мешкає в гуртожитку на вул. Сегедській. За півгодини виходить із кімнати до вбиральні. Повернувшись, не знаходить кросівок зі шкарпетками. Опитує сусідів, пояснює, що взуття дороге, купив його за 960 грн.  Потім одягає старі капці й біжить на вул. Канатну, 101-В, у найближче відділення міліції. За кілька хвилин міліціонери затримують 36-річного Павла. Той ніс Юркові кросівки зі шкарпетками під курткою. Через кілька годин його відпускають під заставу.

Киянка Марія Сердюк святкує 24-річчя у трикімнатній квартирі на вул. Героїв Дніпра, 73. Гостей запросила на 18.00. До десятої вечора їх зібралося 30. Вечірку назвала Kotleta-Party, на честь головної страви. Іменинниця приготувала вісім видів котлет - зі свині, рубані з яловичини, курячі, печінкові, рибні, морквяні, картопляні та з кольорової капусти. Також виставила 28 пляшок вина, коньяку та горілки.

7 годин простояли у крижаній воді 6-річний Богдан і 12-річний Андрій Жовтоноги із села Микуличі Київської області. Богдан посковзнувся на гірці й упав у колодязь. Брат поліз його рятувати. Вода була Андрієві по груди. Він посадив Богдана на плечі, щоб той не замерз

 

Генпрокуратура завершила слідство у справі про вбивство Георгія Гонгадзе. Винним визнали екс-начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексія Пукача. Досудове слідство показало: Пукач убив журналіста за вказівкою міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка.

Розчищати дороги Київщини вночі розпорядився губернатор області Анатолій Присяжнюк. Він розкритикував комунальників, які виїжджають прибирати сніг у час пік, коли на дорогах найбільше машин.

Віктор Янукович дозволив приватизовувати кімнати в гуртожитках.

Екс-мер Сімферополя Геннадій Бабенко посковзнувся у ванній і зламав хребет. Зараз він у лікарні.

Міліція порушила кримінальну справу проти підприємців, які оголосили безстрокову акцію проти нового Податкового кодексу. Комунальники запевняють, що під час установлення наметів на майдані Незалежності в Києві пошкодили гранітну плитку на суму 200 тис. грн.

 

Анекдоти

Віктор Янукович про Google: "Люблю я Гоголя. Це мій улюблений пошуковик в інтернеті".

 

Українська особливість - украсти на будівництві доріг, купити на це дорогу машину і розбити її на поганих дорогах.

 

- Що буде, якщо чиновників зобов'язати пересуватися виключно на метро?

- Спочатку все буде добре, а потім з'являться спецвагони з мигалками, що їздять по зустрічній смузі.

Цитата

"Стерті риси обличчя, круглі очі, погляд, спрямований у нікуди - це явні ознаки даунізму. Дві гарні, досконалі, високорозвинуті нації - українці і поляки - представлені у вигляді двох даунів. Є ще півтора роки до Євро. Тим лялькам треба зробити гарну статуру і нормальні обличчя"

Ірина Квасниця, президент Асоціації "Спадщина України", про Славека і Славка, символів Євро-2012

 

Що робили в міліції минулого тижня

2 грудня харків'янин Ігор Дериглазов, 45 років, повідомив журналістам, що його разом із сином, 21-річним Артемом дві доби катували у Дзержинському РВВС Харкова. Артема звинувачують у вбивстві міліціонера. Обох затримали 7 липня 2010 року. Ігор каже, міліціонери хотіли на нього "повісити" нерозкриті злочини, обвинувачували у виготовленні зброї.
- А ще запитували, чи готував я терористичний акт на президента сусідньої країни, коли він був у Харкові. Я зізнався, що теракт готував, бо катували, підвішували на дибу, - розповідає Дериглазов-старший.


2 грудня у райцентрі Жашків на Черкащині 22-річний Вадим Корінний був у невропатолога. Півтора місяця тому після відвідин райвідділу міліції він 10 днів лікувався. Правоохоронці запросили, аби перевірити чи причетний до ДТП. Одягли наручники, катували, вимагали, щоб зізнався у грабежах, що були в районі. Вранці відпустили, вибачилися і сказали, що така в них, міліціонерів, робота. Зараз Вадим Корінний тричі на тиждень проходить огляд у лікаря.


4 грудня 18-річний солдат Внутрішніх військ МВС із харківської частини №3005 наклав на себе руки. Його знайшли о третій ранку повішеним на власному ремені.
Померлий родом із села Бродок Недригайлівського району Сумської області. До армії потрапив три тижні тому.

Зараз ви читаєте новину «Генпрокуратура завершила слідство у справі про вбивство Георгія Гонгадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути