вівторок, 27 жовтня 2020 16:34

Євро-2021 може стати бенефісом

У збірній Малиновський – яскравий лідер. Із часом стане таким і в "Аталанті". Бо футбол Ґасперіні – специфічний, вимагає тривалої адаптації. І не тільки від Руслана. Основні гравці в клубі теж пройшли цей шлях. Згодом Малиновський матиме більше часу в команді. Він мріє про Англію. І це може статися. 27 років – золотий вік, коли треба мріяти і творити.

Юрій ВЕРНИДУБ, 54 роки, колишній головний тренер луганської "Зорі"

Руслану треба стати основним в "Аталанті", щоби мріяти про гру в суперклубі. Дані в нього є. Можливо, час показати характер і докласти зусиль, аби пробитися до основи. У збірній у Малиновського все в порядку. Він лідер середини поля – людина, яка веде гру. Думаю, Євро-2021 може стати його бенефісом.

Сергій НАГОРНЯК, 49 років, колишній футболіст збірної України

Цей футболіст має техніку, добре поставлений удар. Він бачить поле. Щоправда, трохи затяглася його адаптація в Італії. Але нинішній сезон буде важкий за навантаженнями. Тому має зіграти багато матчів і в основі. Зараз Малиновський уміє все. А ще гострий на язик, і це не всім подобається.

Іван ГЕЦКО, 52 роки, колишній футболіст збірної України

Важко сказати, чому в італійському клубі Малиновський досі не основний. Треба знати внутрішню кухню й підводні течії. Свого часу нинішній лідер "Аталанти" Алехандро Ґомес теж не одразу став основним у моєму "Металісті". Його партнер Себастьян Бланко у 21 рік був чемпіоном Аргентини. А в "Металісті" не входив до стартового складу. З часом Малиновський притреться. Місце в основі від нього нікуди не дінеться.

Мирон МАРКЕВИЧ, 69 років, колишній головний тренер харківського "Металіста"

Зараз ви читаєте новину «Євро-2021 може стати бенефісом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути