вівторок, 30 травня 2017 20:51

Думав освідчитись, а вона виявилась давно заміжня

Американці 32-річна Ешлі Шмейдер і 35-річний Джеймс Сіссон із Каліфорнії освідчились на вершині Евересту. До експедиції готувалися рік. Із фотографом Чарлтоном Черчиллем піднімалися три тижні.

Ми запитали читачів: як ви освідчувались?

Освідчувався тричі. Вперше – на Середземному морі у Валенсії. Пірнали з аквалангами. Я прив'язав обручку до костюма, хотів дістати на дні, але вона загубилась. Удруге – на повітряній кулі. Піднялись у небо і раптом куля зламалась. Зависли в повітрі на кілька годин. Не хотілося псувати враження, тож освідчення відклав. Утретє було банально, за вечерею у ресторані. Того дня дівчина хотіла порвати зі мною.

Денис КЛІМКІН, 26 років, програміст, Харків

 

У дельфінарії. Коробочку з обручкою підніс дельфін. До того кілька хвилин плавали з ними. Ідею побачив в інтернеті.

Геннадій ШКОЛЬНИЙ, 32 роки, Київ

Запросив дівчину у Львів. Там до неї підходили незнайомці й дарували по троянді. Рівно сотня хлопців. Дівчина нічого не розуміла. Останню троянду подарував сам, з обручкою. Хлопців знайшов у соцмережі, допомогли безкоштовно.

Ігор ДАЙНЕКО, 34 роки, інженер, Київ

В окопі під Волновахою. Дівчина привезла продукти на передову. Обручкою було кільце від гранати. Досі згадуємо ту подію як найромантичнішу, хоча насправді було небезпечно.

Юрій ТАРУТА, 34 роки, фотограф, Дніпропетровськ

Освідчилася сама, під час копання картоплі. Кілька років жили разом, але він – скромняга, боявся сказати щось не так. Не витримала. Як зібрали картоплю – витягла коробочку з обручкою. Півроку носила її в кишені, чекала моменту.

Яна ДРУЗІНА, 29 років, домогосподарка, Миколаїв

Уночі червоною фарбою написав на стіні будинку "Іра, виходь за мене". Вранці прийшов із букетом троянд. Вона погодилась, але ЖЕК змусив змити напис. Витратив п'ять пляшок ацетону і тиждень часу. Повністю не вимив, допомагав комунальникам перефарбовувати стіну.

Сергій ОЛАШ, 29 років, менеджер із продажу, Львів

У новій квартирі. 15 років заробляв на неї у США. Як приїхав, одразу купив, зробив ремонт. Запросив дівчину на романтичну вечерю. Думав освідчитись, а вона виявилась давно заміжня, має дитину. Квартиру здаю студентам, а сам повернувся за кордон.

Сергій ЮДІН, 36 років, дизайнер, Київ

Написала хлопцю листа від імені замовника. Наче невдоволена його роботою, за два дні чекаю на розмову на Набережній. Якщо не прийдеш, пригрозила, – втратиш роботу. На місці зустрічі хлопцеві передали нову записку, куди йти. Так п'ять разів. Зустріла його в готельному номері в красивому одязі і з обручками.

Еліна КРАВЕЦЬ, 30 років, фотомодель, Одеса

Замовив пропозицію через агентство. Вони організували балет у великому торговельному центрі. Ми зупинилися подивитися. Мені принесли квіти, а балерина презентувала обручку. Дівчина плакала. Балет був її дитячою мрією.

Тарас ЛЕБЕДЄВ, 28 років, далекобійник, Івано-Франківськ

На концерті "Океану Ельзи". Вакарчук дозволив вийти на сцену, я прочитав вірш-освідчення. Дівчина не хотіла підніматися. Потім сердилась, що не попередив. Якби знала, одягла б сукню.

Олександр ЧОРНОУС, 30 років, Вінниця

Зараз ви читаєте новину «Думав освідчитись, а вона виявилась давно заміжня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути