середа, 12 грудня 2018 17:27

Чоловік освідчився на автокрані в мій день народження

23-річний американець Денніс Гелвін зробив пропозицію дівчині під час марафону. Медсестра Кейтлін Каррен бігла 26-й кілометр дистанції, коли її хлопець-пожежний перестрибнув бар'єр для глядачів, упав перед нею на коліно і простягнув коробку з обручкою. Пара зустрічалася чотири роки. Жінка розплакалася, одягла обручку, обняла нареченого й побігла далі

Ми запитали читачів: Як вам освідчувались у коханні?

Чоловік освідчився на вершині Говерли. Коробку з обручкою заховав у пачці від печива. Перед підйомом дав її мені, щоб поклала в рюкзак. У своєму – сховав шампанське. Коли піднялися на гору, друзі почали шукати красиве місце, нібито для фото. Усе знімали на камеру. Зрозуміла, що відбувається, коли коханий опустився на коліно.

Юлія Чепелюк, 23 роки, адміністратор, Львів

Хлопець організував під балконом вогняне шоу. Розклав у дворі свічки у формі серця. Разом з іншими мешканцями вийшла подивитися на артистів, які танцювали з факелами. Володя з великим букетом троянд з'явився наприкінці. Робив пропозицію під улюблену пісню – "Тримай" Христини Соловій.

Ольга Шевченко, 27 років, технолог, Одеса

Автор: Bолодимир Kазаневський
 

Разом із матір'ю на авто поверталися з Польщі. Коли прикордонники оглядали машину, знайшли наркотики. Сказали, додому потраплю нескоро – за таке світить від трьох до шести років. У голові була каша. Потім із квітами вийшов Юрій. Запитав: "Ти вийдеш за мене?" Не могла нічого промовити, лише кивала. Так розіграв мене. У пакунках була цукрова пудра. Щоб винюхав собака, їх намазали спеціальним мастилом.

Оксана Тичковська, 23 роки, студентка, село Рівне Любомльського району Волинської області

Майбутній чоловік освідчився на автокрані в мій день народження. Прийшла з нічної зміни і лягла спати. Тільки задрімала, як чую за вікном звук барабанів. Скочила до вікна – а він на вишці підіймається до четвертого поверху з квітами та обручкою. Погодилась. Потім під звуки духової музики у дворі будинку станцювали перший танок.

Анна Бабкова, 31 рік, кондитер, Вінниця

Дмитро запропонував одружитися на День закоханих 14 лютого, коли відпочивали на Мальдівах. Зазвичай освідчуються ввечері при свічках. А мене розбудив на світанку. Розсердилася на нього, бо пізно лягаю. Ранній підйом – то війна з організмом. Та, коли побачила серце з пелюсток троянд, заплакала.

Катерина Бужинська, 39 років, співачка, Київ

Чоловік зробив пропозицію в переповненій електричці, коли їхали на свята до рідні. Поїзд зупинився серед поля через поломку. За годину в усіх здавали нерви. Він покликав у кафе, узяв склянку води. Коли її випила, сказав, аби відкрила кришечку. На дні побачила обручку. Хтось із пасажирів приніс квіти.

Марина Науменко, 28 років, медсестра, Київ

Сама запропонувала чоловікові одружитися. Зустрічалися сім років. Щороку чекала на пропозицію. Врешті не витримала і на Новий рік організувала романтичну вечерю. Підклала обручку в келих із шампанським. Виявилось, моя була під подушкою. Боявся, що я відмовлю. Колись була проти штампу в паспорті.

Яна Федоренко, 40 років, власниця бізнесу, Львів

Пропозицію отримала, коли пасла череду. В обід корови полягали відпочити, а я побачила свого майбутнього чоловіка з повітряними кульками серед поля. Замість букета були китиці суниць. Приїхав до мене, а ми з батьком біля корів. Потім організували романтичну вечерю.

Інна Зайцева, 36 років, маркетолог, Вінниця

Зараз ви читаєте новину «Чоловік освідчився на автокрані в мій день народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути