вівторок, 27 серпня 2013 18:52

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"

 

Кум позичив мого мопеда, щоб поїхати на побачення до дівчини. Вранці телефоную – ніхто не відповідає. Ввечері прийшов і каже: випив зайвого, захотів попонтуватися перед дівчиною – розігнався до 120 кілометрів на годину. На повороті, коли гальмував, наїхав даїшнику на ноги. Той упав, носаки на туфлях вигнулися в різні боки. Мопед забрали на штрафмайданчик, ­Сказали купити нові туфлі ­даїшнику.

Микола Чепкий

Після школи міліції ­направили працювати в райвідділ. Спочатку навіть подобалось, а зараз ­стало нестерпно. Після Врадіївки люди на вулицях обзивають "паскудами" і "собаками". Боюся ходити у формі, щоб раптом не побили.

Світлана, 23 роки, Львів

На Сорочинцях цього року збудували 8-метрову арку. Організатори рекламували, що на ній буде оглядовий майданчик, покажуть ярмарок із висоти. Приїхали з Лубен заради цього дива, а на сходах – замок. Сказали, арка не добудована та аварійна.

Ольга ДАЦЕНКО, 34 роки

Як переїхала в Полтаву, дивувалася тутешньому суржику. На млинці кажуть блини, яскравий тут – йоркий. Уперше почула слово – мньохатися, це означає довго збиратися. Як хтось кудись іде, сохрани Боже, перепитати куди. Зразу відкажуть: не закудикуй.

Світлана, 27 років

Украли ноутбук. ­Написала заяву в міліцію. Через тиждень слідчий подзвонив – знайшли. Коли прийшла забирати, попросив 500 гривень. ­Сказав: це – на бензин і бутерброди.

Інна

Пройшов шлях від ­опера до ­начальника слідства. Не витримав – перевівся в кадри, тоді ­начальником паспортного. Звідти пішов на пенсію. Уже 20 років займаюся ­адвокатурою і спокійно ­засинаю з думкою, що допомагаю людям, а не калічу їхні життя.

Василь, 59 років, Вінницька область

Знайомий хизувався, що добре розбирається в пиві, бо два роки прожив у Чехії й навчився розрізняти сорти. Зав'язали йому очі. Налили бельгійського пива. Сказав, що так може смердіти тільки українське.

Олена ДЕМЧЕНКО, 26 років, Рівне

На фотографії в паспорті я повна, мала біле волосся. Через п'ять років кардинально змінила зачіску і ­схудла. Недавно зібралися до Львова з хлопцем. ­Провідник вагона попросив показати документи й квитки. ­Хлопця пропустив, а мене затримав. Сказав, що то не мій паспорт. ­Гроші пропонували, щоб відчепився. До Львова так і не поїхала. Пішла у паспортний, щоб терміново змінили фото. Сказали ­чекати, доки виповниться 25 років.

Наталія ПАВЛОВА, 23 роки

Зараз ви читаєте новину «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися у попередніх номерах журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути