Ексклюзиви
четвер, 01 вересня 2011 16:54

Черепаху назвав Кумом

 

Сергій РИБАК, 25 років. Працює системним адміністратором. Живе з батьками й молодшою сестрою у Львові.

- Святкую свій день народження цілий тиждень. Починаю 12 серпня, а закінчую 19. Воно для мене щороку як фестиваль. Відчуваю, що виріс за 365 днів, змужнів. Відсвяткувати за один день не вдається, бо тут співробітники, там - колишні одногрупники, а ще є друзі й родичі. Таку різношерсту публіку не варто збирати докупи.

Три дні відзначаю у Львові з друзями й родичами. Потім на два дні їду в Тернопіль. Там у мене також є друзі. Мушу і їм виставитися. Ще два дні можу досвятковувати на музичних фестивалях.

З львівськими колегами збираюся першого дня по обіді десь у кабаку. Замовляю багато пива, сиру, горішків. Хавки ніякої серйозної не беремо. Нам основне - настрій і пиво. А ще, коли назбирується купа міцних хлопів, підкидають мене догори. І їм подобається, і мені приємно.

У Тернополі збираємось із друзями біля пивзаводу. Там пиво смачне, холодне й по 3 гривні. Беремо ящик чи два і - до озера. Купаємось, п'ємо, веселимося. Коли все випиваємо, а душа далі потребує свята, то йдемо за поповненням.

Відсвяткувати за один день не вдається, бо тут співробітники, там - колишні одногрупники, а ще є друзі й родичі. Таку різношерсту публіку не варто збирати докупи

Бувало таке, що батьки шукали мене три дні після дня народження. У мене то телефон розряджався, то губив десь його. Цього року 13 серпня загубив аж два телефони - мамин і свій. Нашу компанію застав дощ. Ми побігли по болоту. Вже потім помітив, що телефонів нема в кишенях, але знайти їх було нереально.

Найчастіше дарують щось на рибну тематику: рибу акваріумну, іграшкову, до пива, набори для рибалки. Це пов'язано з моїм прізвищем. Бувають і кумедні подарунки. Три роки тому друзі принесли черепаху. Я її назвав Кумом. Торік отримав жовту качечку для ванни, цього року - тамагочі.

Рідні завжди дарують великий кавун. Коли був малий, то батьки відправляли на ціле літо до баби в село. Самі приїжджали лише в серпні на день народження і привозили здоровенного кавуна. Це стало традицією, яку не порушують і тепер.

Цього року на святкування  витратив тисячу гривень. Більшість грошей пішли на пиво.

Зараз ви читаєте новину «Черепаху назвав Кумом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути